Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Jobmarketing voor jouw droombaan

Ontdek hoe je jouw gewenste baan kunt veroveren door het opbouwen van een waardevol netwerk en het gebruik van de juiste tools. Leer effectieve strategieën om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt.

 • Eenmalige workshop
 • 2,5 uur
 • Op locatie
 • In groepsverband

Meld je aan
Your move: jobmarketing voor jouw droombaan

Over de workshop

In de workshop "Jobmarketing voor jouw droombaan" ontdek je hoe je jouw droomcarrière kunt bereiken. Of je nu doorstudeert of al aan het werk gaat, deze workshop biedt praktische tips en handige trucs om je te helpen opvallen in de banenmarkt.

Wat leer je tijdens de workshop: 

 • Verover jouw gewenste baan:
  Leer hoe je jezelf kunt presenteren als de ideale kandidaat voor de baan die je graag wilt. Ontdek hoe je jouw sterke punten kunt laten zien en hoe je eventuele zwakke punten kunt verbeteren. 
   
 • Bouw een waardevol netwerk op: 
  Netwerken is cruciaal om kansen te ontdekken. We laten je zien hoe je waardevolle contacten kunt opbouwen die je kunnen helpen bij het vinden van jouw droombaan. 
   
 • Leer de juiste tools te gebruiken, van het schrijven van een cv tot videosollicitaties: 
  Ontdek hoe je een overtuigend cv kunt maken dat werkgevers aanspreekt. Ook leren we je hoe je jezelf professioneel presenteert in een videosollicitatie. 
   
 • Ontdek strategieën voor succes op de arbeidsmarkt:
  Leer effectieve strategieën om jezelf te onderscheiden in de arbeidsmarkt. Van het vinden van de juiste vacatures tot het voorbereiden op sollicitatiegesprekken, we geven je handige tips om succesvol te zijn.

Doe mee met de workshop en geef jezelf het cadeau van zelfontdekking, persoonlijke groei en de tools om jouw eigen weg naar succes te maken. Of je nu net begint aan je studie, nadenkt over je toekomstige carrière of gewoon zoekt naar meer richting in het leven, deze workshop geeft je inzichten in jezelf en helpt je een duidelijk pad te vinden naar jouw doelen.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en is een eenmalige sessie. We geloven dat je het meeste leert in een groep, daarom is de workshop in groepsverband. Zo kun je ook van anderen leren en elkaar inspireren. De workshop is goed te combineren met de andere workshops van Loopbaan Lounge.

Wie geeft de workshop?

Voor Jobmarketing voor jouw droombaan werkt Zadkine samen met de partij Loopbaan Lounge. De trainers van Loopbaan Lounge zijn ervaren en zullen je tijdens de workshop ondersteunen en aanmoedigen. 

Blijf op de hoogte

Weet je nu nog niet of je een training, workshop of coaching van het Your Move programma wilt volgen? Geen probleem! Wij houden je graag per e-mail op de hoogte van alle activiteiten. Geef hieronder je gegevens door.

Ginger Sassen

Your Move

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het kiezen? Neem dan contact op met Ginger Sassen, via yourmove@zadkine.nl. Zij helpt je graag verder!

Your Move

Heb jij tussen 2020 en 2023 een diploma gehaald bij Zadkine? Zadkine helpt je graag bij je volgende stap. Zoek je werk of een vervolgopleiding? Of héb je een baan of een studie, maar zie je kans voor verbetering? Bekijk ons aanbod van coaching, trainingen en workshops.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan