Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Sterker in je werkschoenen

Heb jij al een baan, maar loopt het niet altijd even lekker? Samen met een jobcoach ga je op zoek naar oplossingen, zodat je weer meer werkplezier krijgt. 

  • Max. 7 coachgesprekken
  • Op locatie
  • Individueel

Meld je aan
Your move: sterker in je werkschoenen

Over de coaching

Dit coachingstraject zorgt ervoor dat jij steviger in je schoenen staat. Bijvoorbeeld rondom het samenwerken met collega's, verwachtingen van je baas of het afkrijgen van je taken. Na het volgen van dit traject zal je zien dat je je effectiever gaat gedragen op werk, je meer werkplezier hebt en je meer in balans bent en je rustiger voelt.

Je hebt een intakegesprek waarin je jouw doelen gaat achterhalen en beschrijven. Na het intakegesprek heb je 5 of 6 gesprekken waarin je samen met jouw coach stap voor stap toewerkt naar deze doelen. Jij zit zelf aan het stuur. De coach stelt alleen vragen, spiegelt je en geeft je soms een zacht duwtje in de juiste richting. 

Wat vraagt het/wat krijg je? 

In totaal heb je 6 of 7 gesprekken met jouw jobcoach. Meld je hieronder aan. 

Wie geeft de coaching?

Voor Sterker in je werkschoenen werkt Zadkine samen met de partij Valentine Z. Zij hebben veel ervaring in het coachen van (ex)studenten en doen dat op een positieve, waarderende en stimulerende manier. Ze brengen een proces bij je op gang dat zorgt voor nieuwe inzichten en ander gedrag in je werk. De boodschap is: het is jouw leven en jij gaat er wat van maken! 

Blijf op de hoogte

Weet je nu nog niet of je coaching van het Your Move programma wilt volgen? Geen probleem! Wij houden je graag per e-mail op de hoogte van alle activiteiten. Geef hieronder je gegevens door.

Ginger Sassen

Your Move

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het kiezen? Neem dan contact op met Ginger Sassen, via yourmove@zadkine.nl. Zij helpt je graag verder!

Your Move

Heb jij tussen 2020 en 2023 een diploma gehaald bij Zadkine? Zadkine helpt je graag bij je volgende stap. Zoek je werk of een vervolgopleiding? Of héb je een baan of een studie, maar zie je kans voor verbetering? Bekijk ons coachingsaanbod.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan