Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Jouw weg naar werk

Ben jij op zoek naar een baan? En kun jij hulp bij gebruiken bij het actief en onderscheidend solliciteren? Schakel dan een jobcoach in en vergroot jouw kans op succes. 

  • 1 tot 10 coachgesprekken 
  • Online of op locatie
  • Individuele afspraken 

Meld je aan

Over de coaching

Een baan vinden én veroveren kan best lastig zijn. Een jobcoach helpt je hierbij. Samen ontdek je wat je nodig hebt en daar gaan jullie mee aan de slag. De jobcoach kan je bijvoorbeeld ondersteunen bij: 

  • Het maken van een ijzersterk CV, een videopitch en een online presentatie
  • Het vinden van vacatures
  • Voorbereiden op een sollicitatiegesprek
  • Een netwerk opbouwen

De jobcoaching bestaat uit opdrachten die zijn gericht op jouw persoonlijke situatie. Hiermee dagen wij jou telkens uit om in actie te komen. Wij creëren samen kansen,  gaan je netwerk uitbreiden én werken aan jouw winnaarsmentaliteit.

Hoe vaak en waar?

Er vinden 1 tot 10 coachgesprekken plaats, afhankelijk van wat jij nodig hebt en fijn vindt. De jobcoach kan ook betrokken blijven als je je droombaan hebt gevonden. 

De gesprekken vinden online of op de locatie van Young Up plaats, afhankelijk van jouw voorkeur.

Wie geeft de coaching?

Voor Jouw weg naar werk werkt Zadkine samen met de partij Young Up. Zij geloven in werk voor iedereen. Daarom richten zich zich op het ondersteunen van talent. Wij voorzien jou van het juiste duwtje in je rug en ondersteunen je bij het scoren van een baan die bij je past.  

Blijf op de hoogte

Weet je nu nog niet of je een training, workshop of coaching van het Your Move programma wilt volgen? Geen probleem! Wij houden je graag per e-mail op de hoogte van alle activiteiten. Geef hieronder je gegevens door.

Ginger Sassen

Your Move

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het kiezen? Neem dan contact op met Ginger Sassen, via yourmove@zadkine.nl. Zij helpt je graag verder!

Your Move

Heb jij tussen 2020 en 2023 een diploma gehaald bij Zadkine? Zadkine helpt je graag bij je volgende stap. Zoek je werk of een vervolgopleiding? Of héb je een baan of een studie, maar zie je kans voor verbetering? Bekijk ons aanbod van coaching, trainingen en workshops.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan