StudieMatch
Zoeken
Menu

Jouw opstelling voor succes

Ben jij op zoek naar werk en kan je daar nog wat hulp bij gebruiken? Neem dan deel aan ‘Jouw opstelling voor succes’! In dit programma leer je de arbeidsmarkt goed kennen. Doordat je individueel begeleid wordt, kan de coaching worden aangepast aan jouw behoefte.

Lees meer

Meer informatie

Het programma start met een kennismaking tussen jou en jouw coach, op basis hiervan ga je samen een plan opstellen. 'Personal branding' is een vast onderdeel van dat plan. Denk aan: een nieuw CV, een videopitch en een online presentatie.

Vervolgens staat het ervaringsgericht leren centraal. Je krijgt opdrachten die verbonden zijn aan het vinden van betaald werk. Ook spreek je regelmatig af met jouw jobcoach. Daarmee bespreek je wat er in de praktijk gebeurt (bijvoorbeeld tijdens het zoeken naar werk, of het voeren van sollicitatiegesprekken) en hoe je daar beter in kunt worden. 
 

Wat vraagt het/wat krijg je?
Een wekelijkse afspraak van (minimaal) één uur met jouw jobcoach. In totaal kan je gebruik maken van 10 uur met jouw jobcoach. Verder wordt verwacht dat je actief aan de slag gaat met de opdrachten. Deze tijdsinvestering wordt altijd in samenspraak met de coach bepaald. 

Meld je hieronder aan.