StudieMatch
Zoeken
Menu

Jouw opstelling voor succes

Ben jij op zoek naar een baan die bij je past? En kan jij hier hulp bij gebruiken bij het actief en onderscheidend solliciteren? Schakel dan de hulp in van een jobcoach en vergroot jouw kans op succes. 

  • 1 tot 10 coachingsgesprekken 
  • Op locatie of online (afhankelijk van jouw voorkeur) 
  • Start vanaf september 2023 
  • Individuele afspraken 

Meld je aan

Over de coaching

Het programma start met een kennismaking tussen jou en jouw coach. Op basis hiervan ga je samen een plan opstellen. 'Personal branding' is een vast onderdeel van dat plan. Denk aan: een nieuw CV, een videopitch en een online presentatie.

De jobcoaching bestaat verder uit opdrachten die zijn gericht op jouw persoonlijke situatie. Hiermee dagen wij jou telkens uit om in actie te komen. Wij creëren samen kansen,  gaan je netwerk uitbreiden én werken aan jouw winnaarsmentaliteit.

Je krijgt opdrachten die verbonden zijn aan het vinden van een baan die bij jou past. Ook spreek je regelmatig af met jouw jobcoach. Daarmee bespreek je wat er in de praktijk gebeurt (bijvoorbeeld tijdens het zoeken naar werk, of het voeren van sollicitatiegesprekken) en hoe je daar beter in kunt worden. 

Wat vraagt het/wat krijg je?
Een wekelijkse afspraak van (minimaal) één uur met jouw jobcoach. In totaal kan je gebruik maken van 10 uur met jouw jobcoach. Verder wordt verwacht dat je actief aan de slag gaat met de opdrachten. Deze tijdsinvestering wordt altijd samen met de coach bepaald. 

Meld je hieronder aan.

Wie geeft de coaching?

Voor Jouw opstelling tot succes werkt Zadkine samen met de partij Young Up. Zij geloven in werk voor iedereen. Daarom richten zich zich op het ondersteunen van talent. Wij voorzien jou van het juiste duwtje in je rug en ondersteunen je bij het scoren van een baan die bij je past. 

Blijf op de hoogte

Weet je nu nog niet of je een training, workshop of coaching van het Your Move programma wilt volgen? Geen probleem! Wij houden je graag per e-mail op de hoogte van alle activiteiten. Geef hieronder je gegevens door.

Ginger Sassen

Your Move

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het kiezen? Neem dan contact op met Ginger Sassen, via yourmove@zadkine.nl. Zij helpt je graag verder!

Your Move

Heb jij tussen 2020 en 2023 een diploma gehaald bij Zadkine? Zadkine helpt je graag bij je volgende stap. Zoek je werk of een vervolgopleiding? Of héb je een baan of een studie, maar zie je kans voor verbetering? Bekijk ons aanbod van coaching, trainingen en workshops.