Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

De baan die precies bij je past

Heb jij een baan, maar wil je iets anders? In dit traject ga je samen met een jobcoach uitzoeken welke baan wél precies bij jou past. 

  • Max. 7 coachgesprekken
  • Op locatie
  • Individueel

Meld je aan
Your move: de baan die precies bij je past

Over de coaching

Heb jij een baan, maar vind je die niet leuk? Of heb je het gevoel dat je niet op je plek zit? Ben je bijvoorbeeld iets anders gaan doen dan je kent vanuit je opleiding en wil je terug naar het werk wat bij jouw opleiding past? Of werk je juist wel in de richting van jouw opleiding, maar kom je erachter dat het toch niet bij je past? In dit traject ga je uitzoeken welke baan wél precies bij jou past. Je leert jouw competenties kennen, komt erachter wat je wilt en welke beroepen en werkomgevingen daar dan bij passen. 

Je hebt een intakegesprek waarin je jouw doelen gaat achterhalen en beschrijven. Na het intakegesprek heb je 2 à 3 gesprekken waarin de nadruk ligt op jou als persoon, dit is vooral werk gerelateerd. Je gaat aan de slag met de vragen: wat kun je, wat drijft je, wat wil je en waar loopt het niet zoals je wilt? 

Hierna heb je nog 2 à 3 gesprekken waarin je het gaat hebben over jouw ontwikkeling. Je gaat jouw vaardigheden aanscherpen die aansluiten bij de doelen die je in het intakegesprek hebt opgesteld. Uiteindelijk kan dit traject uitmonden in het zoeken van een andere baan, maar een vervolgopleiding starten kan ook. 
 

Wat vraagt het/wat krijg je? 

In totaal heb je tussen de 5 en 7 gesprekken met jouw job coach. Meld je hieronder aan. 

Wie geeft de coaching?

Voor De baan die precies bij je past werkt Zadkine samen met de partij Valentine Z. Zij hebben veel ervaring in het coachen van (ex)studenten en doen dat op een positieve, waarderende en stimulerende manier. Ze brengen een proces bij je op gang dat zorgt voor nieuwe inzichten en ander gedrag in je werk. De boodschap is: het is jouw leven en jij gaat er wat van maken! 

Blijf op de hoogte

Weet je nu nog niet of je een training, workshop of coaching van het Your Move programma wilt volgen? Geen probleem! Wij houden je graag per e-mail op de hoogte van alle activiteiten. Geef hieronder je gegevens door.

Ginger Sassen

Your Move

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het kiezen? Neem dan contact op met Ginger Sassen, via yourmove@zadkine.nl. Zij helpt je graag verder!

Your Move

Heb jij tussen 2020 en 2023 een diploma gehaald bij Zadkine? Zadkine helpt je graag bij je volgende stap. Zoek je werk of een vervolgopleiding? Of héb je een baan of een studie, maar zie je kans voor verbetering? Bekijk ons aanbod van coaching, trainingen en workshops.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan