Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

“Net afgestudeerd, nu al 2 eigen beautysalons”

Hannah is nog maar kort geleden geslaagd voor de opleiding allround schoonheidsspecialiste, en heeft nu al een mooie carrière opgebouwd. Hannah: “Tijdens de opleiding heb ik natuurlijk stage gelopen en in 2 verschillende salons mocht ik gedurende mijn opleiding liep ook werken. Hier heb ik als schoonheidsspecialiste veel ervaring mee opgedaan, wat voor mij heel waardevol was."

Hannah heeft haar eigen schoonheidssalon

2 beautysalons

"Tijdens mijn opleiding ben ik al -kleinschalig- begonnen aan m’n eigen bedrijfje: www.xoxobyhannah.nl. Het is inmiddels uitgegroeid tot 2 beautysalons waar ik van alles doe: schoonheidsbehandelingen, kappersbehandelingen, nagels, wimpers en visagie. Het loopt zo lekker dat ik m’n bedrijf al aan het uitbreiden ben. Ik heb nu zelfs 2 meiden in dienst genomen. Het bevalt me allemaal echt supergoed en heb heel veel aan de opleiding bij Zadkine gehad.

Nu ook docent

Naast het werk in mijn salons ben ik in een korte tijd ook doorgegroeid tot docent. Ik geef les bij Jolange Opleidingen, een particuliere school die allerlei opleidingen in de hele beautybranche aanbiedt. Ook hier kan ik iedere dag veel leren, en ik vind het fantastisch om mijn passie en ervaringen over te kunnen brengen aan anderen.” 

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan