Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan
Zakenman zit achter zijn laptop en lacht in de camera.

Leidinggevende team/afdeling/project

Gekozen leertype School & Stage (BOL) 1 jaar

Heb jij een mbo-3 vooropleiding in zakelijke dienstverlening, veiligheid, zorg, welzijn of sport? En wil je jezelf verder ontwikkelen met leidinggevende en HRM-skills? Dat kan met deze éénjarige niveau 4 opleiding, die van jou een veelzijdige manager maakt. Je ontdekt je persoonlijke manier van leidinggeven én je kan met dit diploma naar het hbo! Is dit wat voor jou? Meld je dan nu aan!

Over jouw opleiding

Je staat tussen je medewerkers, zorgt dat ze goed functioneren en prettig & veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Ook voer je het personeelsbeleid uit. Denk hierbij aan het voeren van sollicitatie-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je ontdekt hoe je mensen aanmoedigt om tot betere prestaties te komen. Jouw aansturing is dus onmisbaar voor een goed draaiend bedrijf!

Je leert welke manier van leidinggeven bij jou past. Verder leer je welke taken je tegenkomt in de dagelijkse praktijk en hoe je hier invulling aan geeft. Dit alles geven we vorm binnen de omgeving van zakelijke dienstverlening, veiligheid, zorg, welzijn en sport.

Wat ga ik doen?

Je volgt lessen als teamontwikkeling en leidinggeven, maar ook Nederlands, Engels en rekenen.

Op je stageplek doe je de juiste praktijkervaring op om je verder te ontwikkelen.

Stage lopen

Je zorgt voor een goedgekeurde stageorganisatie in een van de volgende branches: zakelijke dienstverlening, veiligheid, sport, welzijn of zorg. Uiteraard helpen wij je met het vinden van een stagebedrijf.

Locatie

De Veiligheidsacademie is onderdeel van Campus Hoogvliet (2014). Onze bereikbaarheid is top. We hebben genoeg plaats om de auto te parkeren (gratis) en je fiets kan in de overdekte fietsenstalling. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Zalmplaat ligt vlak naast de campus. 

Aan het werk

Met je diploma kun je direct als leidinggevende aan de slag in verschillende branches, bijvoorbeeld als filiaalmanager, projectmedewerker, teamleider of afdelingschef.

Vervolgopleidingen

Nog meer toekomstplannen? Stroom dan met dit diploma door naar het hbo! Kies bijvoorbeeld voor een tweejarige praktijkgerichte Associate degree of vierjarige bachelor opleiding Management, Bedrijfskunde, Sportmanagement, Integrale Veiligheidskunde of Human Resource Management (HRM).

Veelgestelde vragen

Kom langs

Jouw eigen mening is het belangrijkst. Kom daarom eens langs om sfeer te proeven of loop een dagje mee als student.

Veiligheidsacademie

Receptie

Heb je vragen over een opleiding? Neem dan gerust contact op!

contact met Zadkine Veiligheidsacademie
Deze opleiding wordt verzorgd door: Zadkine college Veiligheidsacademie
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan