Zoeken
Menu
StudieMatch

Leidinggevende team/afdeling/project

Je kunt je hiervoor niet (meer) aanmelden
Zakenman zit achter zijn laptop en lacht in de camera.
Zakenmensen in overleg op kantoor.

In het kort

Wat is jouw persoonlijke manier van leidinggeven? Dat ontdek je tijdens deze éénjarige opleiding, die van jou een veelzijdige leidinggevende maakt. Ook kun je met dit diploma naar het hbo! Is dit wat voor jou? Meld je dan nu aan!

Je kunt je hiervoor niet (meer) aanmelden

Over jouw opleiding

Je staat tussen je medewerkers, zorgt dat ze goed functioneren en prettig & veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Je bent de aanvoerder bij de uitvoering van het personeelsbeleid. Denk hierbij aan het voeren van sollicitatie-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je ontdekt hoe je mensen aanmoedigt om tot betere prestaties te komen. Jouw aansturing is dus onmisbaar voor een goed draaiend bedrijf!

Je leert welke manier van leidinggeven bij jou past. Verder leer je welke taken je tegenkomt in de dagelijkse praktijk en hoe je hier invulling aan geeft.

Wat ga ik doen?

Je volgt lessen als teamontwikkeling en leidinggeven, maar ook Nederlands, Engels en rekenen.

Op je stageplek doe je de juiste praktijkervaring op om je verder te ontwikkelen.

Zakenmensen maken kennis op kantoor.
Zakenmensen maken kennis op kantoor.

Locatie

De Veiligheidsacademie is onderdeel van Campus Hoogvliet (2014). Hier is een prachtige sporthal - met dojo en klimwand-, waar we vaak gebruik van maken. We sporten ook vaak buiten, of marcheren rondom ons gebouw. Buiten kun je praktijkoefeningen doen in de Praktijkstraat, bijvoorbeeld bij onze eigen bushalte. Onze bereikbaarheid is top. We hebben genoeg plaats om de auto te parkeren (gratis) en je fiets kan in de overdekte fietsenstalling. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Zalmplaat ligt vlak naast de campus. 

Aan het werk

Met je diploma kun je direct als leidinggevende aan de slag in verschillende branches, bijvoorbeeld als filiaalmanager, projectmedewerker, teamleider of afdelingschef.

Startsalaris

Deze opleiding
€ 15,21
Landelijk gemiddelde
€ 15,21
Bekijk hier alle cijfers van deze opleiding. Bron: Studie in Cijfers (door SBB in opdracht van OCW). Aan deze cijfers kunnen geen rechten worden ontleend.

Vervolgopleidingen

Nog meer toekomstplannen? Stroom dan met dit diploma door naar het hbo! Kies bijvoorbeeld voor de studie Human Resource Management (HRM), Logistics Management of Bedrijfskunde.

Veelgestelde vragen

Kom langs

Jouw eigen mening is het belangrijkst. Kom daarom eens langs om sfeer te proeven of loop een dagje mee als student.

Veiligheidsacademie Maatwerk

Adviseur Maatwerk

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met de Veiligheidsacademie.