Zoeken
Menu
StudieMatch

Hospitality Allround Medewerker (Nieuw!)

School & stage (BOL)

facilitair medewerker in de horeca
facilitair medewerker aan de telefoon
allround medewerker facility

In het kort

Hou je van aanpakken? Zit je liever niet heel de dag achter de computer en wil je straks een afwisselende baan in de horeca, toerisme, of evenementen? Dan past deze nieuwe opleiding echt bij jou! 

Voor de Hospitality Allround Medewerker draait het om service en hoe jij met jouw service de klant thuis laat voelen; Van ontvangst tot vertrek. Het opdoen van ervaring is daarbij superbelangrijk, dus je oefent meteen in de praktijk!

Deze opleiding start vanaf september 2022.

Over jouw opleiding

Bedrijven geven aan dat ze behoefte hebben aan breed opgeleide Hospitality medewerkers. Hospitality betekent dat je mensen graag helpt en voor iedereen klaarstaat. Jij leert hoe je een gast welkom laat voelen: van ontvangst tot vertrek. 

Vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt

Binnen onze colleges Horeca, Toerisme, Facilitaire Dienstverlening en Brood & Banket is er veel aandacht voor Hospitality. Samen met het bedrijfsleven, is deze nieuwe opleiding opgezet. We hebben gekeken naar de belangrijkste vaardigheden die het bedrijfsleven zoekt in het personeel en naar de laatste ontwikkelingen in de markt. Hierdoor sluiten onze lessen naadloos aan op de wensen en behoeften van bedrijven. Na het behalen van je diploma maak jij dus een goede start op de arbeidsmarkt.  

Brede opleiding

Je wordt opgeleid tot een echte allrounder. Je leert veel over horeca en toerisme en je krijgt vakken als evenementen, gastheer- gastvrouwschap, frontoffice en bediening. Je wordt breed opgeleid in alle aspecten van hospitality. Ook krijg je les in het organiseren en begeleiden van evenementen en hoe je advies geeft. Alles is gericht op een gastvrije beleving van gasten. 

Bepaal zelf jouw leerroute

De opleiding duurt 2 tot 3 jaar. De duur van jouw opleiding is afhankelijk van jouw motivatie en mogelijkheden. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal in jouw persoonlijke leerroute binnen de opleiding. Leren in de echte praktijk is het vertrekpunt van deze opleiding. Aan de hand van leuke hospitality-thema’s werk je aan interessante challenges.

Leren en fun

Je hebt‚ÄĮeen geweldige tijd bij ons. We werken samen in een ‚Äėcommunity‚Äô met studenten, bedrijven en docenten. We zorgen voor fun in de opleidingen met studiereizen, evenementen, schoolfeesten, kunst en cultuur activiteiten, games en uiteraard een‚ÄĮdocententeam dat voor je klaar staat!

Wat ga ik doen?

Aan de hand van inspirerende challenges werk je aan praktijkgerichte opdrachten. We werken met een aantal bedrijven samen die jou ook zullen begeleiding en beoordelen bij deze challenges. 

Stage lopen

De opleiding is praktijkgericht. Tijdens de opleiding loop je stage om de fijne kneepjes van het hospitality vak te leren. Hiervoor werken we samen met bedrijven in binnen- en buitenland, van Voorne-Putten tot Spanje!

Dit beroep leer je door veel te doen en niet alleen uit een boek! Je loopt in alle leerjaren stage.

Locaties

Deze gloednieuwe opleiding start in september 2022 op onze locaties in Spijkenisse, gemeente Nissewaard en op het Benthemplein, in het centrum van Rotterdam. 

Aan het werk

Een supergroot voordeel van deze opleiding is dat je straks als Hospitality Allround Medewerker alle kanten op kunt. Hierdoor kan je aan het werk binnen verschillende branches zoals zorginstellingen, hotels, campings, toeristische organisaties, facilitaire organisaties, evenementenlocaties, restaurants en luchthavens. Overal waar klanten, gasten of bezoekers komen, ben jij welkom. Je kunt hierbij denken aan beroepen zoals:

  • Evenementenmedewerker
  • Frontofficemedewerker¬†in¬†hotel¬†of vakantiepark
  • Meewerken in de bediening
  • Medewerker¬†touroperator
  • Receptionist
  • City host/ airport host
  • Salesmedewerker

Creatieve duizendpoot

Het is gevarieerd werk waarin je veel contact hebt met mensen en daar houd jij van. Je neemt verantwoordelijkheid, je bent een doener, creatief, oplossingsgericht en je bent goed in organiseren. Een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is. Leuk toch? 

Vervolgopleidingen

Wil je na het behalen van je diploma nog verder leren en kan je goed leidinggeven? Je kunt ervoor kiezen om door te stromen naar niveau 4 Hospitality Manager.

Veelgestelde vragen

Kom langs

Jouw eigen mening is het belangrijkst. Ben je benieuwd naar deze nieuwe opleiding? Kom dan naar onze online open dag of neem contact op met de contactpersoon onderaan deze pagina. 

Yasemin Rousian

Senior Docent Zadkine Dienstverlening & Facility College

Nieuwsgierig naar deze opleiding? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op!