Zoeken
Menu
StudieMatch

Hospitality Allround Medewerker (Nieuw!)

School & stage (BOL)

facilitair medewerker in de horeca
facilitair medewerker aan de telefoon
allround medewerker facility

In het kort

Als Hospitality Allround Medewerker ben je een belangrijk aanspreekpunt voor jouw collega's. Je werkt graag met andere mensen samen en je bent op veel afdelingen inzetbaar.

Hou je van aanpakken en wil je straks een toffe en afwisselende baan in een hotel, restaurant, bungalowpark, congrescentrum of reisorganisatie? Dan is de opleiding Hospitality Allround Medewerker dé opleiding voor jou.

Over jouw opleiding

Wist jij dat er grote behoefte is aan breed opgeleide Hospitality medewerkers? Hospitality betekent dat je mensen graag helpt en voor iedereen klaarstaat. Jij leert hoe je een gast welkom laat voelen: van ontvangst tot vertrek. 

Vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt

Binnen onze colleges Horeca, Toerisme, Facilitaire Dienstverlening en Brood & Banket is er veel aandacht voor Hospitality. Samen met het bedrijfsleven, is deze nieuwe opleiding opgezet. We hebben gekeken naar welke vaardigheden het bedrijfsleven zoekt in het personeel en naar de laatste ontwikkelingen in de markt. Deze informatie vormt de basis van jouw lessen. 

Je wordt opgeleid tot een echte allrounder. Je leert veel over horeca en toerisme en je krijgt vakken als evenementen, gastheer- gastvrouwschap, frontoffice en bediening. Met het behalen van dit diploma, vergroot jij dus jouw kansen op de arbeidsmarkt! 

Bepaal zelf jouw leerroute

De opleiding duurt 2 tot 3 jaar. De duur van jouw opleiding is afhankelijk van jouw motivatie en mogelijkheden. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal in jouw persoonlijke leerroute binnen de opleiding. Leren in de echte praktijk is het vertrekpunt van deze opleiding. Aan de hand van leuke hospitality-thema’s werk je aan interessante challenges.

Leren en fun

Je hebt‚ÄĮeen geweldige tijd bij ons. We werken samen in een ‚Äėcommunity‚Äô met studenten, bedrijven en docenten. We zorgen voor fun in de opleidingen met studiereizen, evenementen, schoolfeesten, kunst en cultuur activiteiten, games en uiteraard een‚ÄĮdocententeam dat voor je klaar staat!

Wat ga ik doen?

Aan de hand van inspirerende challenges werk je aan praktijkgerichte opdrachten. We werken met een aantal bedrijven samen die jou ook zullen begeleiding en beoordelen bij deze challenges. 

Stage lopen

De opleiding is praktijkgericht. Tijdens de opleiding loop je stage om de fijne kneepjes van het hospitality vak te leren. Hiervoor werken we samen met bedrijven in binnen- en buitenland, van Voorne-Putten tot Spanje!

Dit beroep leer je door veel te doen en niet alleen uit een boek! Je loopt in alle leerjaren stage.

Locatie

Deze gloednieuwe opleiding start in september 2021 op onze locatie in Nissewaard. We maken ook  gebruik van verschillende locaties bij bedrijven op Voorne-Putten en in Rotterdam.

Aan het werk

Een supergroot voordeel van deze opleiding is dat je straks als Hospitality Allround Medewerker alle kanten op kunt. Hierdoor kan je aan het werk binnen verschillende branches zoals zorginstellingen, hotels, campings, toeristische organisaties, facilitaire organisaties, evenementenlocaties, restaurants en luchthavens.

Creatieve duizendpoot

Jouw werkzaamheden zijn divers. Zo ondersteun je bij evenementen, heet jij gasten welkom en zorg je ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Op andere dagen regel je de catering of sta je klanten te woord aan de telefoon. Het is gevarieerd werk waarin je veel contact hebt met mensen en daar houd jij van. Je neemt verantwoordelijkheid, je bent een doener, creatief,  oplossingsgericht en je bent goed in organiseren. Een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is. Leuk toch? 

Vervolgopleidingen

Wil je na het behalen van je diploma nog verder leren en heb kan je goed leidinggeven? Je kunt ervoor kiezen om door te stromen naar niveau 4 Hospitality Manager.

Veelgestelde vragen

Kom langs

Jouw eigen mening is het belangrijkst. Ben je benieuwd naar deze nieuwe opleiding? Kom dan naar onze online open dag of neem contact op met de contactpersoon onderaan deze pagina. 

Yasemin Rousian

Senior Docent Zadkine Dienstverlening & Facility College

Heb je nog vragen dan kan je altijd terecht bij mij.