Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan
hospitality medewerker bij de receptie

Hospitality Allround Medewerker i.s.m. Fletcher

Werk & School (BBL)

Droom je van een carrière in de horeca, toerisme of evenementenbranche, waarbij je niet de hele dag achter een computer zit? Ben jij iemand die graag actief aan de slag gaat en altijd klaarstaat voor anderen? Meld je dan nu aan voor onze bbl-opleiding Hospitality allround medewerker. 

Je gaat meteen in dienst bij het Fletcher Hotel Restaurant Wings Rotterdam waar je alle fijne kneepjes van het vak leert. Wil je meer leren over gastvrijheid? Meld je je dan vandaag nog aan.  
Deze opleiding start in februari 2024.

Over jouw opleiding bij Fletcher

De opleiding start in februari 2024. Je gaat als leerling-medewerker bij het prestigieuze Fletcher Hotel Restaurant Wings in Rotterdam. Dit betekent dat je meteen salaris verdient tijdens jouw opleiding. 

Gratis opleiding en baangarantie 

Daarnaast is de opleiding volledig kosteloos voor jou! Fletcher neemt namelijk de kosten voor het lesmateriaal en jouw studie voor zijn rekening. Bovendien biedt Fletcher jou de garantie op een baan na het behalen van je diploma, waardoor je bij de start van je opleiding al verzekerd bent van een mooie carrière.

Start wanneer jij wil

Je kunt je op elk moment in het schooljaar starten met de opleiding. Na de intakegesprekken kijken we samen met met jou wanneer je kunt starten. 

Wat ga ik doen?

Bij Fletcher leer je alles over gastvrijheid! Je wordt de expert die gasten vriendelijk ontvangt en helpt aan de balie. Je leert ook hoe je belangrijke administratieve taken moet doen, zoals reserveringen bijhouden en telefoontjes moet afhandelen. En als er problemen zijn, weet je precies hoe je daarmee om moet gaan. Je draait mee in de bediening en je ontwikkelt jouw wijnkennis. Zo weet jij welke wijn past bij welk gerecht en kun je jouw gasten hierover adviseren. 

Je zorgt altijd voor een gastvrije ontvangst, een goede sfeer en je kunt goed aanvoelen wat nodig is en inspelen op de wens van de gast. Op deze manier geef je de gast een unieke ervaring mee. Je ziet er verzorgd uit, je bent vriendelijk en voelt je thuis in een omgeving waarin je veel contact hebt met mensen. 

Werken en leren

Vier dagen per week werk je in het bruisende Fletcher Hotel Restaurant Wings Rotterdam, waar je meteen kunt proeven van het echte werk in de horeca. Daarnaast kom je één dag per week naar school, waar je de nodige theoretische kennis opdoet om jouw kennis naar een hoger niveau te tillen.

Locaties

Locatie Zadkine 

Op het Benthemplein in Rotterdam hebben we een supermooi restaurant, hippe brasserie en prachtige en ruime keukens. Deze moderne keukens beschikken over de nieuwste apparaten en jij mag hier jouw creativiteit loslaten en je bezighouden met je passie; koken! Onze school is heel makkelijk bereikbaar met het OV en ligt op slechts een paar minuten loopafstand van het Centraal Station. 

Locatie Fletcher 

Het grootste gedeelte van jouw opleiding volg je bij Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam. Dit bruisende en moderne hotel beschikt onder andere tot 137 hotelkamers, een sfeervol à la carte restaurant en 42 event- en vergaderzalen. Het hotel biedt een inspirerende leeromgeving, een prachtig uitzicht op het vliegveld van Rotterdam, een gezellige sportsbar en een grote hanger waarin regelmatig evenementen plaatsvinden.

Aan het werk

Een voordeel heb je al. Na het succesvol behalen van je diploma ben je verzekerd van een baan bij Fletcher!

Na het behalen van je diploma kun je eigenlijk kun je in diverse branches aan de slag: in de zorg, bij hotels, vliegvelden, restaurants en theaters. Hospitality is overal!

Als hospitalitymedewerker ben je klantvriendelijk, enthousiast, zie je er verzorgd uit en zorg je graag voor mensen. Als hostess ontvang jij gasten of sta je klanten te woord aan de telefoon. Je kan ook ingezet worden bij de organisatie van evenementen en zorg je ervoor dat de ruimte klaarstaat. Je draait ook mee in de bediening. Je begeleidt gasten naar hun tafel, serveert de dranken en adviseert hen over de gerechten. Wat je ook doet, jij zorgt ervoor dat gasten de tijd van hun leven hebben. Een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is. Leuk toch? 

Veelgestelde vragen

Kom langs

Wil je meer weten over deze opleiding? Bezoek ons dan tijdens één van onze Open Dagen. 

Remco Nefs

Adviseur Plaatsing & Voorlichting

Heb je nog vragen over deze opleiding? Neem dan contact op met mij.

Deze opleiding wordt verzorgd door: Zadkine college Dienstverlening & Facility
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan