Zoeken
Menu
StudieMatch

Opleidingen voor werknemers

Investeren in de kennis van je personeel loont. Of je nu wilt groeien, de concurrent een stap voor wil blijven of goede medewerkers wilt behouden. Medewerkers die goed zijn in hun werk, vormen immers het hart van een succesvolle organisatie. 

Bij Zadkine kun je werknemers omscholen, bijscholen of nascholen. Kies voor een Incompany training, een cursus of laat een opleiding op maat ontwikkelen. We geven je graag advies. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Bedrijfsopleidingen

Je wilt werknemers verder ontwikkelen in hun vakgebied. Zo kunnen ze groeien in hun functie en betere resultaten behalen. Of misschien wil jij als werknemer nieuwe vaardigheden leren. Er zijn verschillende opties en trajecten mogelijk. Van een eendaagse training tot een meerjarige bbl-opleiding. Ook een opleiding op maat is mogelijk. 

Verkopen

Wil je de verkoopvaardigheden van je personeel verbeteren? Of werk jij als verkoper in een winkel, de binnendienst of als accountmanager? Kies een van onderstaande trainingen. 

Leidinggeven

Een team aansturen, efficiënte beoordelingsgesprekken voeren of doeltreffend leidinggeven. Wat je doel ook is, kies een van de trainingen om je vaardigheden te verbeteren. 

Projecten begeleiden

Werken jullie veel op projectbasis en hebben jullie regelmatig contact met klanten? Met deze trainingen verbeter je jouw vaardigheden. Geschikt voor verschillende functies. 

Beveiliger

Er is een toenemende vraag naar beveiligers. Wil jij je medewerkers opleiden of omscholen tot beveiliger? Kies voor een bbl-opleiding tot coördinator. Of ga voor een flexibele instroom in de carrouselopleiding.

Ervaringscertificaat omzetten naar diploma

Heb je werknemers in dienst met jarenlange praktijkervaring, maar hebben zij geen erkend mbo-diploma? Werknemers in de installiebranche, elektrotechniek, infratechniek, weg- en waterbouw kunnen hun Ervaringscertificaat (EVC) bij ons laten verzilveren in een erkend mbo-diploma om niveau 2, 3 of 4. 

Hoe werkt het? 

Samen met een erkend EVC-bureau beoordelen wij de EVC-rapportage. We kijken naar: 

  • beroepscompetenties 
  • functieomschrijvingen
  • diploma's 
  • foto's 
  • verslagen

Vervolgens doet je werknemer examen in Nederlands, rekenen en mogelijk ook Engels. Voldoet de werknemer aan de gestelde eisen en is de uitslag positief, dan reiken wij het mbo-diploma uit. 

Ruud van Zandwijk

Accountmanager Zadkine Techniek

Wil je meer informatie over het verzilveren van een Ervaringscertificaat (EVC)? Bel of mail mij gerust. 

Maatwerk nodig?

Wil jij meer dan 10 mensen aanmelden voor een opleiding of training? Of wil jij de invulling van de opleiding toespitsen op jouw organisatie? Dan is een maatwerkopleiding interessant. Bekijk onze cursussen op maat. Of neem contact op om jouw traject samen te stellen.