Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Opleidingen voor werknemers

Bij Zadkine kun je werknemers omscholen, bijscholen of nascholen. Of je nu wilt groeien, de concurrent een stap voor wil blijven of goede medewerkers wilt behouden. Kies voor een Incompany training, een cursus of laat een opleiding op maat ontwikkelen.

Bekijk de mogelijkheden

Bedrijfsopleidingen

Er zijn verschillende opties en trajecten mogelijk om je werknemers verder te ontwikkelen in hun vakgebied. Van een eendaagse training tot een meerjarige bbl-opleiding. Ook een opleiding op maat is mogelijk.

Maatwerk

Goede scholing vraagt om een aanbod dat past bij jouw organisatie. Daarom zorgen wij voor een opleiding die aansluit bij jouw wensen. Maatwerk vanaf 10 personen, speciaal voor jouw organisatie. En dat voor een fijne prijs. Klinkt goed, toch?

Onze maatwerkopleidingen

Maatwerkopleidingen zijn bol- en bbl-opleidingen, cursussen en trainingen die wij op maat samenstellen voor jouw organisatie. Op verschillende niveaus en in verschillende vakgebieden. Ideaal voor als je meerdere deelnemers wilt inschrijven voor dezelfde training of opleiding. Zo sluit de opleiding beter aan op jullie bedrijfsvoering en het is ook goed voor de portemonnee. 

Voordelen van maatwerkopleiding:

  • Jij bepaalt de locatie: dat kan in je eigen bedrijf, na werktijd of in de avonduren
  • Jij hebt invloed op de inhoud van de opleiding
  • Goede prijs, hoge kwaliteit

Mogelijkheden per vakgebied

Binnen onze colleges zijn er verschillende opties en trajecten mogelijk. Zo ontwikkelden we speciaal voor Securitas de bbl-opleiding Beveiliger op verschillende niveaus. Medewerkers van Securitas worden opgeleid om als Beveiliger aan de slag te gaan binnen hun eigen organisatie.

In een oriënterend gesprek brengen we jullie wensen en doelen in kaart. Op basis van het aantal deelnemers en jullie huidige kennis en expertise, stellen we een cursus of opleiding op maat samen. Bekijk hieronder de contactgegevens per vakgebied en neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Meer opties voor bedrijven

Naast opleidingen en cursussen voor werknemers, bieden we nog meer oplossingen voor bedrijven.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan