StudieMatch
Zoeken
Menu

Opleidingen voor werknemers

Investeren in de kennis van je personeel loont. Of je nu wilt groeien, de concurrent een stap voor wil blijven of goede medewerkers wilt behouden. Medewerkers die goed zijn in hun werk, vormen immers het hart van een succesvolle organisatie. 

Bij Zadkine kun je werknemers omscholen, bijscholen of nascholen. Kies voor een Incompany training, een cursus of laat een opleiding op maat ontwikkelen. We geven je graag advies. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Bedrijfsopleidingen

Je wilt werknemers verder ontwikkelen in hun vakgebied. Zo kunnen ze groeien in hun functie en betere resultaten behalen. Of misschien wil jij als werknemer nieuwe vaardigheden leren. Er zijn verschillende opties en trajecten mogelijk. Van een eendaagse training tot een meerjarige bbl-opleiding. Ook een opleiding op maat is mogelijk. 

Kom in aanmerking voor een subsidie
Via Rijnmond Werkt Door kun je in aanmerking komen voor een subsidie voor extra scholing wanneer je momenteel een uitkering hebt of dreigt te krijgen. Deze subsidie geldt alleen voor BOL-opleidingen en kandidaten moeten zich altijd bij het leerwerkloket van de gemeente melden. 

Beveiliger

Er is een toenemende vraag naar beveiligers. Wil jij je medewerkers opleiden of omscholen tot beveiliger? Kies voor een bbl-opleiding tot coördinator. Of ga voor een flexibele instroom in de carrouselopleiding.

Ervaringscertificaat omzetten naar diploma

Heb je werknemers in dienst met jarenlange praktijkervaring, maar hebben zij geen erkend mbo-diploma? Werknemers in de installiebranche, elektrotechniek, infratechniek, weg- en waterbouw kunnen hun Ervaringscertificaat (EVC) bij ons laten verzilveren in een erkend mbo-diploma om niveau 2, 3 of 4. 

Hoe werkt het? 

Samen met een erkend EVC-bureau beoordelen wij de EVC-rapportage. We kijken naar: 

  • beroepscompetenties 
  • functieomschrijvingen
  • diploma's 
  • foto's 
  • verslagen

Vervolgens doet je werknemer examen in Nederlands, rekenen en mogelijk ook Engels. Voldoet de werknemer aan de gestelde eisen en is de uitslag positief, dan reiken wij het mbo-diploma uit. 

Sander Borsboom

Adviseur en projectleider

Wil je meer informatie over het verzilveren van een Ervaringscertificaat (EVC) voor Gezondheid, Welzijn en Zorg of voor Optiek? Bel of mail mij gerust. 

Maatwerk nodig?

Wil jij meer dan 10 mensen aanmelden voor een opleiding of training? Of wil jij de invulling van de opleiding toespitsen op jouw organisatie? Dan is een maatwerkopleiding interessant. Bekijk onze cursussen op maat. Of neem contact op om jouw traject samen te stellen.