Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Univé zoekt verbinding met Zadkine studenten in Feyenoord Stadion

  • Rotterdam, 16 april 2024, 15:43
  • Geschreven door Redactie

Op donderdag 11 april brachten Zadkine studenten van de mbo-opleiding Business Administration & Control Specialist (Finance) een speciaal bezoek aan De Kuip. Verzekeringsmaatschappij Univé Het Groene Hart maakte dit mogelijk. De aanleiding hiervoor is het versterken van de relatie tussen de school en de verzekeraar. Daarnaast zoekt Univé verbinding met de jongere generatie om goed voorbereid te zijn op de toekomst.

Univé Het Groene Hart was vorig jaar aanwezig op de banenmarkt van Zadkine om in contact te komen met mbo-studenten en te onderzoeken op welke manieren samengewerkt kan worden, zoals bijvoorbeeld in de vorm van stageplekken of zelfs als toekomstig werkgever van deze studenten. Om jongeren beter te begrijpen en aansluiting te houden met de volwassenen van morgen, gaat Univé ook nu graag weer met hen het gesprek aan.

Studenten van Zadkine Business College werden hiervoor uitgenodigd in De Kuip. Feyenoord is al lange tijd een samenwerkingspartner van Univé Het Groene Hart, wat voor de jongeren een aantal leuke voordelen opleverde. Ze kregen een rondleiding, mochten foto’s maken en werden uitgedaagd tijdens een ‘over-de-streep’ spel. Hierin gaven ze hun mening over o.a. maatschappelijk verantwoord ondernemen en hoe zwaar dit weegt bij het kiezen van hun eigen toekomstige carrière. Univé hoopt hiermee ook van hén te leren.  

Niet bij iedereen is namelijk bekend dat de Coöperatie Univé een grote maatschappelijke betrokkenheid heeft. Dat uit zich op papier, doordat het bedrijf geen winstoogmerk heeft. Maar zeker ook binnen de bedrijfscultuur, waar aandacht is voor elkaar en problemen met elkaar worden opgelost. Univé heeft afgelopen jaar het label gekregen “Great Place to Work”.  

De studenten zijn aan het denken gezet, waren onder de indruk van de rondleiding en gingen weg na een gezellig hapje en drankje. Met deze ‘verrassende ontmoeting’ werd verbinding gelegd tussen het onderwijs en de praktijk. Een belangrijk thema binnen Zadkine en onmisbaar voor een goede aansluiting op de arbeidsmarkt.  

Andersom heeft Univé waardevolle input verzameld over de drijfveren, normen en waarden van onze jongeren. De uitkomsten van de gesprekken waren verrassend en leerzaam. Een mooie opbrengst die zeker meegenomen wordt in de toekomstige bedrijfsvoering.  

Benieuwd naar meer informatie?

Match

Business Administration & Control Specialist

Geef jou een sudoku en je hebt hem binnen no time opgelost. Jij bent namelijk gek op cijfers. Bovendien ben je ook nog eens handig met geld. Wil jij later werken met cijfers? Check dan de opleiding Business Administration & Control Specialist. Hier komt jouw talent voor wiskunde en economie goed van pas.

Deze opleiding is van naam veranderd. De opleiding heette vorig jaar Financieel Adviseur.

Business College

Wil je later klanten helpen in een winkel? Je eigen bedrijf starten, evenementen organiseren of werken in het buitenland? Bij het Business College word jij klaargestoomd voor het bedrijfsleven of e...
Zadkine Business College studente onderweg
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan