Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Opleiding Marketing & Communicatie verhuist per 2024-2025

  • Rotterdam, 16 april 2024, 14:45
  • Geschreven door Redactie

Opleiding Marketing & Communicatie verhuist

Vanaf komend schooljaar zal de opleiding Marketing & Communicatie verhuizen naar het centrum van Rotterdam. De opleiding verplaatst namelijk naar de Zadkine hoofdlocatie op Benthemplein 15. Hiermee laat de opleiding de locatie aan de Prins Alexanderlaan achter. 

Na de verhuizing zullen de opleidingen tot Marketing & Communicatie Specialist onder één dak vallen. Ook de opleiding Sportmarketing vind je namelijk op locatie Benthemplein 15. Beide opleidingen zullen worden gegeven op de goed bereikbare en levendige locatie op loopafstand van Rotterdam Centraal.  

De locatie Benthemplein is al thuis voor opleidingen van bijna alle colleges en is daarmee een dynamische omgeving waar je van alles terugvindt van restaurant tot schoonheidssalon en winkel tot vliegtuig.

Benieuwd naar meer informatie?

Match

Marketing & Communicatie

Wil jij weten hoe sociale media en influencers ingezet worden om reclame te maken en producten te verkopen? Hoe je met creatieve software video’s en flyers kan maken of foto’s kan bewerken? Ben je creatief, nieuwsgierig en ondernemend? En vind je het leuk om direct resultaat te zien van je werk? Dan is de opleiding Marketing & Communicatie iets voor jou. Hier leer je alles over het vertellen van een boodschap aan een groot publiek.

Business College

Wil je later klanten helpen in een winkel? Je eigen bedrijf starten, evenementen organiseren of werken in het buitenland? Bij het Business College word jij klaargestoomd voor het bedrijfsleven of e...
Zadkine Business College studente onderweg
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan