Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Finaleplek voor het onderwijsteam Sportmarketing

  • Rotterdam, 16 april 2024, 14:50
  • Geschreven door Redactie

Onderwijsteam Sportmarketing

Op donderdag 21 maart werden de 10 finalisten bekend gemaakt voor de titel 'Onderwijsteam van het Jaar'. Team Sportmarketing van Zadkine Business College wist een plek in de finale te behalen! 

Op initiatief van de AOb en de BVMBO wordt op maandag 13 mei 2024, voor de vierde maal de prijs voor het ‘Onderwijsteam van het Jaar’ uitgereikt. 

Meer dan 60 mbo-teams hebben zich aangemeld voor de verkiezing ‘Onderwijsteam van het jaar’. Hiervan heeft de beroepsjury, bestaande uit opleiders van verschillende mbo-instellingen, tien teams geselecteerd. Deze genomineerden houden op 24 april een pitch van 5 minuten waarin ze hun bijzondere teamprestatie toelichten. 

Het team Zadkine Sportmarketing behoort tot de 10 finalisten en zal haar beste beentje voortzetten om na deze top 10 plaats ook een top 3 plaats te bemachtigen om vervolgens aanwezig te mogen zijn op het ambassadeursgala 2024. Tijdens dit gala zal het onderwijsteam van 2024 bekend gemaakt worden. 

Wil je meer weten over deze verkiezing? Kijk op Finalisten ‘Mbo-team van het jaar’ bekend | De Algemene Onderwijsbond (aob.nl).

Benieuwd naar meer informatie?

Match

Sportmarketing

Sport, daar leef jij voor. Je bezoekt sportwedstrijden, volgt sport op tv en online en je sport zelf. Het liefst zou je van deze passie je beroep maken. Dat kan met de opleiding Sportmarketing. Want als sportmarketeer help jij professionele sporters en sportorganisaties met hun marketing en communicatie.

Business College

Wil je later klanten helpen in een winkel? Je eigen bedrijf starten, evenementen organiseren of werken in het buitenland? Bij het Business College word jij klaargestoomd voor het bedrijfsleven of e...
Zadkine Business College studente onderweg
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan