Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Ontdek de Wereld van Hospitality met 010 Hospitality Academy!

  • Rotterdam, 01 maart 2024, 13:37
  • Geschreven door Redactie

Ben jij iemand die altijd al heeft gedroomd van een dynamische carrière waar gastvrijheid centraal staat? En ben je op zoek waar je leert door Dan is 010 Hospitality Academy dé plek voor jou! De lessen draaien niet alleen om theoretische kennis, maar ook om praktijkervaring die je opdoet buiten de schoolmuren door middel van stages, workshops en bedrijfsbezoeken.  

Onze studenten hebben onlangs een onvergetelijke ervaring gehad bij het ABN AMRO tennistoernooi, waar ze als host optraden. Van het verwelkomen van gasten tot het begeleiden naar hun zitplaatsen, onze studenten waren er om de bezoekers een onvergetelijke tijd te bezorgen. Deze ervaring heeft hen niet alleen in contact gebracht met de evenementenbranche, maar heeft ook hun vaardigheden op het gebied van gastvrijheid versterkt.  

Tijdens deze studiereizen krijgen onze studenten de kans om hun horizon te verbreden en kennis te maken met andere culturen en omgevingen. Zo brachten ze onlangs een bezoek aan Barcelona. Daar hebben ze niet alleen de adembenemende architectuur van de Sagrada Familia bewonderd, maar ook andere iconische locaties zoals Parc Quell verkend. 

Wil jij van jouw gastvrijheid jouw beroep maken en een dynamische carrière in de hospitality branche starten? Meld je dan aan voor de opleidingen Hospitality Manager of Hospitality Allround Medewerker. Of bezoek onze open dag op woensdag 13 maart. Meld je vast aan!

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan