StudieMatch
Zoeken
Menu

De Wasserij genomineerd voor de ArchDaily 2021 Building of the Year Awards

  • 01 februari 2021, 13:22

De Wasserij is sinds eerder dit schooljaar de thuisbasis van de Fashion-opleidingen van het Zadkine Beauty & Fashion College. En we hebben tof nieuws! De Wasserij staat op de lijst voor de ArchDaily 2021 Building of the Year Awards!

De Wasserij

De Wasserij is een creatieve leerwerkplaats van 200m2. De studenten van het Beauty & Fashional College van verschillende niveaus krijgen hier les en werken samen met elkaar maar ook met andere mode-ondernemers die in de Wasserij zitten. Het is een nieuwe vorm van onderwijs. Behalve dat de studenten er veel leren ziet de ruimte er ook nog eens geweldig uit. En dat is niet onopgemerkt gebleven, want de Zadkine leer-werk-ruimte in De Wasserij heeft een nominatie voor ‘’building of the year’’.

De innovatie van de leeromgeving is tot stand gebracht door het Zadkine Fashion team i.s.m. Igor Runsink, Greetje Hoiting en Harmen van de Wal. Met steun van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.  Het ontwerp van de inrichting en meubilair is van Krill o.r.c.a. 

Meer over de Wasserij?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je nog meer weten? Lees dan dit eerdere nieuwsbericht of check de website van De Wasserij