StudieMatch
Zoeken
Menu

Het Zadkine Beauty & Design Lab

In het Zadkine Beauty & Design Lab werken studenten, docenten en partners samen aan innovatie van het onderwijs. Er is ruimte voor beauty behandelingen, 3D scannen, masterclasses, talkshows en andere activiteiten. Een plek waar studenten hun skills verfijnen en (nieuw) vakmanschap centraal staat. Altijd in samenwerking met het bedrijfsleven.

Het Beauty & Design Lab beweegt zich ook in de virtuele wereld. Zo is er in samenwerking met partner Living Lifestyle Magazine een digitaal magazine ontwikkeld met vlogs, talkshows, columns en foto’s. 

Samen op weg naar een toekomst waar samenwerking en diversiteit voorop staan.

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over het Zadkine Beauty & Design Lab

Partners Beauty & Design Lab

Wij zijn trots op onze indrukwekkende lijst met partners! Zonder hen kon dit mooie initiatief niet tot stand komen. Bij ons aangesloten als partner zijn:

Brunott Juwelier, LHC Starts b.v., Living Lifestyle Magazine, Clan de Banlieue, Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven, de Bijenkorf, Woonstad Rotterdam, Minois, Provrex, Stichting Everyday People, Krill, Federatie Goud en Zilver, Dress for Success, Elle, Treatwell.

Onze partners
Onze partners

Locatie Zadkine Beauty & Design Lab

Op 23 maart 2023 is de nieuwe fysieke locatie van het Zadkine Beauty & Design Lab feestelijk geopend! Bekijk via deze link de aftermovie. In de multifunctionele ruimte aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam wordt innovatief en inspirerend onderwijs gegeven. Het idee is dat alle studenten van het Zadkine Beauty & Fashion College en van Zadkine Vakschool Schoonhoven hier een module onderwijs gaan volgen.

Stay tuned voor meer informatie, zoals openingstijden.

Meer weten?

Volg het Zadkine Beauty & Design Lab op LinkedIn, Instagram en Facebook voor het laatste nieuws. 

Heb je vragen, suggesties of wil je kennismaken met het team achter het Zadkine Beauty & Design Lab? Contact dan onze programmamanager.

Ria van Oosterhout

Programmamanager Zadkine Beauty & Design Lab