Zoeken
Menu
StudieMatch

Het kan nog

Heb jij je nog niet aangemeld voor een mbo-opleiding? Geen zorgen, het kan nog. De landelijke inschrijfdatum is 1 mei. Maar na 1 mei aanmelden kan gelukkig ook.

Meld je aan

Hoe werkt aanmelden na 1 mei?

Hoe werkt aanmelden na 1 mei? Op de opleidingspagina’s kun je zien of er nog plek is bij een opleiding. Is er nog plek bij de opleiding van je keuze? Meld je dan snel aan! Het kan zijn dat een opleiding een beperkt aantal plaatsen heeft. Bij die opleidingen plaatsen wij studenten op volgorde van aanmelding. Daarom is op tijd aanmelden dus belangrijk.

Ook zijn toelatingseisen natuurlijk belangrijk. Lees hier alles over aanmelding en toelating.

Help! Ik weet niet wat ik wil

Weet jij nog niet welke mbo-opleiding je wilt volgen? Dan kun je kijken wat er uit de Studiematch komt. Of je kan een studiekeuzegesprek aanvragen bij het Studiekeuzecentrum.

Het Studiekeuzecentrum is er ook als je andere vragen hebt. Zit de opleiding die je het leukste lijkt al vol? Of twijfel je nog tussen twee opleidingen? Neem dan contact op met het Studiekeuzecentrum. Zij kunnen je helpen aan alle informatie en je op weg helpen.

Studiekeuzecentrum

Jouw loopbaanadviseur

Hulp nodig bij aanmelding? Of bij het maken van een studiekeuze? Whatsap, bel of mail ons. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een studiekeuzegesprek kan op alle werkdagen worden ingepland. 

Start in september

Dus, wil jij in september starten met een opleiding? Meld je dan snel aan.