Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Mijn Pad

Ontdek jouw persoonlijke pad, identificeer, bereik jouw doelen en ontwikkel jouw unieke talenten. Verken wat écht bij jou past en creëer de weg naar jouw succes!

 • Eenmalige workshop
 • 2,5 uur
 • Op locatie
 • In groepsverband

Meld je aan
Your move: mijn pad

Over de workshop

Soms is het lastig om te weten welke kant je op wilt in het leven. Als je niet zeker weet welke stappen je moet nemen om jouw doelen waar te maken, dan is de workshop "Mijn Pad" precies wat je zoekt. Deze inspirerende workshop biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jouw eigen pad kunt ontdekken, kunt uitvinden wat echt bij jou past, jouw talenten kunt ontwikkelen en jouw doelen kunt bereiken. 

Wat leer je tijdens de workshop: 

 • Vind jouw persoonlijke pad:
  Tijdens de workshop gaan we dieper in op wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Met creatieve opdrachten ontdek je wat jou uniek maakt en waar je blij van wordt.
   
 • Ontdek wat echt bij jou past: 
  Het is soms moeilijk om te weten wat je nu echt wilt. We helpen je om te ontdekken waar jij enthousiast van wordt en waar je naartoe wilt in het leven en loopbaan.
   
 • Ontdek en ontwikkel jouw talenten: 
  Iedereen heeft talenten, maar we zijn ons er niet altijd van bewust. Tijdens de workshop ontdekken we samen jouw sterke punten en vaardigheden. Zo kun je ze beter gebruiken om jouw doelen te bereiken en te groeien als persoon.
   
 • Bereik jouw doelen: 
  Doelen stellen is belangrijk, maar soms best lastig. We leren je hoe je duidelijke doelen kunt stellen die haalbaar zijn en bij jou passen. Ook ontdek je hoe je stappen kunt zetten om die doelen te bereiken.

Doe mee met de workshop en geef jezelf het cadeau van zelfontdekking, persoonlijke groei en de tools om jouw eigen weg naar succes te maken. Of je nu nadenkt over je toekomstige carrière of gewoon zoekt naar meer richting in het leven, deze workshop geeft je inzichten in jezelf en helpt je een duidelijk pad te vinden naar jouw doelen.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en is een eenmalige sessie. We geloven dat je het meeste leert in een groep, daarom is de workshop in groepsverband. Zo kun je ook van anderen leren en elkaar inspireren. De workshop is goed te combineren met de andere workshops van Loopbaan Lounge.

Wie geeft de workshop?

Voor Mijn Pad werkt Zadkine samen met de partij Loopbaan Lounge. De trainers van Loopbaan Lounge zijn ervaren en zullen je tijdens de workshop ondersteunen en aanmoedigen. 

Blijf op de hoogte

Weet je nu nog niet of je een training, workshop of coaching van het Your Move programma wilt volgen? Geen probleem! Wij houden je graag per e-mail op de hoogte van alle activiteiten. Geef hieronder je gegevens door.

Ginger Sassen

Your Move

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het kiezen? Neem dan contact op met Ginger Sassen, via yourmove@zadkine.nl. Zij helpt je graag verder!

Your Move

Heb jij tussen 2020 en 2023 een diploma gehaald bij Zadkine? Zadkine helpt je graag bij je volgende stap. Zoek je werk of een vervolgopleiding? Of héb je een baan of een studie, maar zie je kans voor verbetering? Bekijk ons aanbod van coaching, trainingen en workshops.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan