Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Herhaling cursus BHV

Cursus of training
Je kunt je hiervoor niet (meer) aanmelden
Veiligheidshesjes hangen klaar voor BHV cursus.
Veiligheidshesjes hangen klaar voor cursus BHV.

In het kort

Ben jij de BHV'er binnen jouw organisatie? Fris dan elk jaar je kennis op met een herhalingscursus. In één dag herhalen we de inhoud van de basiscursus en leer je de actuele regels. Zodat je goed voorbereid bent als er calamiteiten plaatsvinden!

Wil jij je werknemers laten opleiden tot BHV'er of is het tijd voor een herhaling? Neem dan contact met ons op via maatwerkva@zadkine.nl

Je kunt je hiervoor niet (meer) aanmelden

Over jouw cursus

Jij bent in het bezit van je BHV certificaat en wil dit graag zo houden. Daarom volg je elk jaar deze herhalingscursus. Je blijft hiermee aanspreekpunt binnen je organisatie als er calamiteiten zijn. Of als er een collega is die (medische) hulp nodig heeft. Fijn dat jij weet hoe te handelen!

Onze docenten nemen veel kennis mee, maar ook een schat aan ervaring. Iedere docent is een doorgewinterde specialist op zijn of haar vakgebied. Je kunt er dus op rekenen dat je na deze cursus precies weet wat je moet doen, in elke situatie.

Na afloop van de cursus doe je examen en ontvang je het BHV certificaat. Deze is een jaar geldig.

Locatie en cursusdata

De herhalingscursus duurt één dag. Vanaf september zijn de data waarop de lessen zullen plaatsvinden bekend. Deze zullen we dan hier vermelden.

De leslocatie is de Zadkine Veiligheidsacademie in Hoogvliet. Maar we kunnen deze cursus ook in-company verzorgen.

Dit kun jij na deze cursus

De kennis die je al had heb je opgefrist. Ook weet je de laatste richtlijnen en kun je deze in praktijk brengen. Jouw BHV-certificaat is het komende jaar weer geldig!

Wat kost deze cursus?

Deze herhalingscursus kost € 125,- Dit is inclusief lesmaterialen (lesboek, gebruik van verband/blusmaterialen, examen en certificaat).

Excl. btw en catering.

Veiligheidsacademie Maatwerk

Adviseur Maatwerk

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met de Veiligheidsacademie.

Deze opleiding wordt verzorgd door: Zadkine college Veiligheidsacademie
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan