Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Verzorgende IG – Flexibel studeren i.s.m. Careyn

Werk & School (BBL)

Careyn

In het kort

Wil je echt het verschil maken? 

Kom werken en leren in de zorg! Als verzorgende help je mensen bij hun dagelijkse verzorging: van medicijnen toedienen tot huishoudelijke klusjes. Bij de flexibele opleiding tot Verzorgende-IG, aangeboden in samenwerking met Careyn, krijg jij de unieke kans om jouw talenten te ontwikkelen en jezelf onmisbaar te maken in de zorg.

Jouw opleiding in samenwerking met Careyn

Dankzij deze samenwerking ga jij direct aan de slag als leerling-verzorgende bij Careyn. Dit betekent dat je meteen salaris ontvangt tijdens jouw opleiding.

GRATIS FLEXIBELE OPLEIDING EN DIRECT SALARIS 

Zadkine en Careyn hebben de handen ineengeslagen en bieden jou een fantastisch flexibel BBL-leeraanbod voor de opleiding Verzorgende-IG. Doordat je flexibel gaat studeren bepaal je de duur van je opleiding helemaal zelf. Je kunt versnellen waar mogelijk en jij bepaalt wat je op welk moment wilt leren.

Als je kiest voor deze opleiding, dan werk je minimaal 20 uur per week bij Careyn én ontvang je salaris. En nog meer goed nieuws! De opleiding is gratis voor jou, omdat Careyn de kosten voor het lesmateriaal en jouw studie voor haar rekening neemt. Daarnaast biedt Careyn jou gegarandeerd een baan aan na het behalen van je diploma, waardoor je bij de start van je opleiding al verzekerd bent van een baan die jouw leven kleur geeft.

De opleiding

Tijdens de flexibele opleiding Verzorgende-IG niveau 3 leer je in samenwerking met Careyn, mensen verzorgen en begeleiden in de ouderenzorg (in een verpleeghuis of in de thuiszorg). Met jouw inlevingsvermogen en passie voor de zorg ben je een belangrijk persoon voor al deze zorgvragers. Wil jij deze verantwoordelijke rol op je nemen? Kies dan nu voor de flexibele mbo-opleiding Verzorgende-IG van Zadkine!

Je kunt wekelijks starten met deze flexibele opleiding, nadat je je hebt aangemeld en de intake hebt gehad. Met uitzondering van 2 weken kerstvakantie. Je volgt één dag per week les op school, je kunt kiezen voor de woensdag of de donderdag als lesdag.

START WANNEER JIJ WIL

Je kunt je op elk moment in het schooljaar starten met de opleiding. Na de selectieprocedure bij Careyn kijken we samen met met jou wanneer je kunt starten. 

Wat ga ik doen?

De flexibele BBL-opleiding Verzorgende-IG is een gepersonaliseerd traject. Dit betekent dat de duur van de opleiding flexibel is en je kan versnellen waar mogelijk, en dat jij bepaalt wat je op dat moment wil leren. Afhankelijk van je competenties en een portfolio dat je aanlevert, kun je vrijstellingen krijgen voor onderdelen van het onderwijsprogramma. Dit wordt besproken met je leercoach, waarna jouw persoonlijke traject wordt vastgesteld.

Bij de start van je opleiding werk je minimaal 20 uur per week bij Careyn als leerling verzorgende of je begint binnenkort met werken in deze functie en daarnaast ga je een dag in de week naar school. Gemiddeld is dit 5 uur per week.

De gehele opleiding wordt aangeboden via een digitale app: FLOOW. De leerstof staat klaar in deze app. Denk hierbij aan e-learnings, opdrachten, presentaties, podcast, teksten, video’s enzovoorts. Je kunt dus leren wanneer je wil en wanneer het jou uitkomt.

Aan het werk

Opleiding in cijfers

Wil je weten hoeveel je kunt verdienen, wat de baankans is van deze opleiding en meer feiten? Via onderstaande link (PDF) vind je o.a. informatie over het salaris, baankans en hoeveel mensen gaan doorstuderen na deze opleiding. Deze cijfers zijn van Regio Rijnmond.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de opleiding maar heb je wellicht nog wat vragen? Stel ze gerust.

Gézina Trouw

Docent Verzorgende IG

Heb je vragen over deze opleiding? Neem gerust contact op.

Deze opleiding wordt verzorgd door: Zadkine college Gezondheid, Welzijn & Sport
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan