Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Bakkerswinkel 't Winkeltje

Trek in een lekkere cappucino, vers broodje of taart? Van dinsdag tot en met vrijdag staan onze studenten van het Brood & Banket College samen met mevrouw Mulders voor je klaar in bakkerswinkel ’t Winkeltje. Alles vers gemaakt door onze studenten van het Brood & Banket College. 

Bakkerij door studenten
Bakkerswinkel Benthemplein
koffie en broodjes

Vers ontbijtje

In ’t Winkeltje kunt u van dinsdag t/m vrijdag terecht voor heerlijk zelf gemaakte koekjes, gebakjes, taart en brood. Verder bestaat het assortiment uit belegde broodjes, hartige broodjes, frisdranken en vers gezette koffie’s en thee.

Vanaf 09:00 uur staan onze studenten van het Brood & Banket college klaar voor u. Bezoek ’t Winkeltje in de centrale hal van onze locatie Benthemplein.

Bestellen via de app

Het Zadkine Brood & Banket College heeft zich aangesloten bij Too Good To Go om voedselverspilling tegen te gaan. Iedere vrijdag kun je voor € 5,00 een verrassingspakket ophalen. Deze pakketten hebben een originele winkelwaarde van € 15,00.

Installeer de Too Good to Go app

Deze pakketten leveren wij uit op vrijdag tussen 14:00 en 16:00 uur aan de achterkant van onze school, de Boekhorststraat 15 in Rotterdam. Meedoen is echt heel simpel:

  1. Installeer de Too Good To Go app op je mobiele telefoon.
  2. Plaats je bestelling.
  3. Reken makkelijk af in de app.

Deze app verbind je niet alleen met de bakkerswinkel van Zadkine. Je ziet ook welke andere winkels en restaurants in jouw buurt, aan het einde van de dag eten overhebben. Een makkelijke manier voor jou om te strijden tegen voedselverspilling en tegelijkertijd te genieten van lekker eten!

Locatie en openingstijden

Het Winkeltje is dagelijks geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 16:00 uur. 

Feestdagen en vakanties

  • Vrijdag 26 april t/m vrijdag 10 mei vanwege de meivakantie
  • Maandag 20 mei vanwege 2de Pinksterdag
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan