StudieMatch
Zoeken
Menu

Online Live Event voor ouders

Als jouw kind volgend schooljaar naar het mbo gaat dan gaat er een hoop veranderen. Tijd voor een nieuw hoofdstuk. Is jouw kind aan het twijfelen tussen verschillende studies, of willen jullie graag meer weten over het mbo of specifiek over Zadkine? Dat snappen wij heel goed. Daarom organiseren wij in aanloop naar onze Open Dagen een Live Event Voor Ouders via Microsoft Teams. De laatste editie van dit schooljaar is net geweest. Houd de pagina in de gaten voor nieuwe events. 

Online live event voor ouders

Wat is het online live event voor ouders?

Het team van het Studiekeuzecentrum weet heel veel over het mbo en alles over Zadkine. Wij helpen (aankomende) studenten bij het maken van een studiekeuze. Ook zijn wij er om ouders te helpen. Want jullie hebben ook een belangrijke rol. Jij kunt je als ouder inschrijven om mee te doen aan een digitaal ouderevent. Je doet dan mee aan het online ouderevent via Teams. Dit werkt via je laptop, een mobiele telefoon of een tablet. 

Het programma

Dit kun jij verwachten tijdens de het Online Live Event voor ouders:

  • Introductie Zadkine
  • Info over het mbo
  • Uitleg over wat het Studiekeuzecentrum voor jou en je kind kan betekenen
  • Antwoord op je vragen

Wij willen iedereen zo goed mogelijk helpen. Daarom hebben we een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je daarom op tijd in!

Voorbereiden

Het Studiekeuzecentrum heeft veel interessants te vertellen. Ze weten veel en geven je handige tips. Maar er is ook zeker ruimte voor vragen. Wij raden je daarom aan om vooraf al over je vragen na te denken. Schrijf alvast wat vragen op, zodat je die live kunt stellen.

Natuurlijk is het ook altijd een goed idee om naar een Open Dag te komen. Lees direct alles over een Open Dag en hoe jouw kind zich hierop voor kan bereiden. 

Studiekeuzecentrum

Jouw loopbaanadviseur

Hulp nodig bij aanmelding? Of bij het maken van een studiekeuze? Whatsapp, bel of mail ons. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een studiekeuzegesprek kan op alle werkdagen worden ingepland.