Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Sport & Bewegen: daar komt meer bij kijken

  • Rotterdam, 01 maart 2024, 11:38
  • Geschreven door Redactie

In de wereld van sport en bewegen ben je natuurlijk veel bezig met sporten, maar er komt meer bij kijken. Tijdens een sportopleiding bij Zadkine Sport & Bewegen leer je les- en leidinggeven, maar ook hoe je sport als middel kunt inzetten om groepen dichter bij elkaar te brengen en hoe je jongeren en ouderen in beweging kunt krijgen. Daarnaast word je opgeleid om als professional in de sportbranche aan de slag te gaan, waarbij het geven van deskundig advies belangrijk is. Soms geef je ook organisaties advies over sportactiviteiten.  

Door ons modulair onderwijs kan jij op jouw niveau en tempo de opleiding volgen. Jij kiest, naast de basis vakken je eigen vakken wat jij interessant vindt. Met dit type onderwijs kan je er zelfs voor kiezen om een versneld traject te volgen en kan jij al eerder het werkveld in.  

En wist je dat Zadkine Sport & Bewegen ook lessen aanbiedt op het gebied van esports, gaming en gamification?  Behalve een Zadkine Esports team dat deelneemt aan toernooien en competities, is er een ‘Ezone’ ruimte met bijvoorbeeld Playstations en Virtual Reality-systemen. Ook is er een GameGymWall zodat je fysiek kan sporten waarbij games geprojecteerd zijn op een muur. 

Bij Zadkine Sport & Bewegen hebben we diverse opleidingen, zoals Medewerker Sport en Recreatie (niveau 2), Sport- en bewegingsleider (niveau 3), Leefstijlcoach (niveau 4) en Buurtsportcoach (niveau 4).

Benieuwd naar onze locatie? Bekijk onze video:

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan