Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

“Wanneer je je  passie hebt gevonden, investeer je graag in jezelf”

Jennifer Kort had al een hele carrière achter de rug toen ze besloot terug naar school te gaan voor de opleiding Sport- en bewegingscoördinator. Heel moeilijk was dat niet. “Wanneer je je passie hebt gevonden, investeer je graag in jezelf.” 

Mijn droom is het opzetten van een eigen sportschool

“Een paar jaar geleden ben ik vanuit Bonaire terugverhuisd naar Nederland. Het was tijd: de baan die ik daar had, beviel niet meer. Althans, ik had een nieuwe uitdaging gevonden. Ik werkte er als bewaker in de gevangenis en was commandant van een soort interne ME die uitrukte wanneer er opstootjes uitbraken. 

Fysiek best zwaar werk, waarvoor je een topconditie nodig hebt. Dus begon ik flink te trainen. Toen bleek dat ik sporten zó leuk vind dat ik liever daar mijn beroep van maak.” 

De mbo-opleiding Sport- en bewegingscoördinator sluit naadloos op mijn wensen aan. “Behalve dat je er alles leert over bijvoorbeeld het menselijk lichaam, en hoe alles werkt, krijg je ook les in het organiseren van allerlei evenementen en projecten. Super interessant. 

Dat ik deze opleiding combineer met de opvoeding van mijn zoontje is soms best zwaar. Maar het is een noodzakelijke investering om mijn droom te volgen. Die droom is uiteindelijk het opzetten van mijn eigen sportschool. Zodat ik straks ook anderen kan besmetten met mijn sportkoorts. Het zal nog aardig wat vergen om die droom waar te maken. Maar ik ben ervan overtuigd dat mijn studie bij Zadkine daarvoor een goede start is.” 

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan