Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

“Door mijn opleiding bij Zadkine heb ik mijn passie gevonden!”

Wandita Soekhoe (20 jaar) heeft de opleiding tot Onderwijsassistent gevolgd bij het Zadkine Gezondheid, Welzijn & Sport College en volgt momenteel de lerarenopleiding Engels aan de hogeschool Rotterdam.

Wandita: “Voordat ik bij de hogeschool terechtkwam, heb ik de opleiding ‘Onderwijsassistent niveau 4’ gevolgd. Ik wist al op jonge leeftijd dat ik in het onderwijs wilde werken, maar ik wist niet precies welk vak ik wilde geven. Gaandeweg op de opleiding Onderwijsassistent heb ik mijn passie voor het vak Engels gevonden; natuurlijk paste dit perfect in het plaatje van docent zijn. Inmiddels zit ik in het 2e jaar en loop ik stage op een mbo-school.”

VOORSPRONG OP HET HBO DOOR ERVARING

“Als ik terugkijk naar mijn tijd bij Zadkine, is mij zeker bijgebleven dat ik dit een hele leerzame opleiding vond! Op mijn huidige opleiding leren wij de didactische en pedagogische kanten van het onderwijzen en ik heb dit al deels tijdens mijn studie Onderwijsassistent geleerd. Op dit gebied had ik dus al een voorsprong. Verder was het altijd gezellig bij Zadkine aan de Eikenlaan in Spijkenisse, waren de docenten ontzettend aardig en wilden ze iedereen graag helpen hun doel te bereiken. “

TOEKOMSTMOGELIJKHEDEN

“Wat ik het leukst vind aan de lerarenopleiding is dat ik al kennis en vaardigheden heb kunnen opdoen qua lesgeven op Zadkine. Het is heel handig, want ik kan deze verder uitbreiden. In de toekomst wil ik graag docent Engels tweedegraads worden en het onderwijs nóg beter maken!” Aldus Wandita. Aan iedereen die misschien nog niet weet welke studierichting ze op willen heeft Wandita het volgende advies: “Oriënteer je goed op de verschillende beroepen die je zou kunnen uitoefenen met de opleiding die je volgt. En onthoud: als je iets echt wil, ga ervoor want je weet nooit wat je te wachten staat.”

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan