Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

“ Dankzij mijn opleiding kan ik goed samenbrengen wat ik leuk vind: mensen helpen, schoonmaken én mijn passie voor techniek.”

Hoi, ik ben Floor ik ben 20 jaar oud en volg de opleiding Facilitair Manager. Waarom heb ik voor deze opleiding gekozen? Simpelweg omdat ik graag mensen help én een grote interesse heb in schoonmaken, koken en techniek. De opleiding sluit perfect aan bij mijn passie om anderen te ondersteunen, en ik voel me er helemaal op mijn plek.

student floor studeert voor facilitair leidinggevene

Meer leren over techniek

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij verschillende bedrijven. Tijdens mijn laatste stage bij Urban Residences heb ik de mogelijkheid gekregen om allerlei taken uit te voeren, variërend van het meewerken op de cateringafdeling tot het meedraaien bij de technische dienst. Hierdoor heb ik waardevolle ervaring opgedaan, vooral op het gebied van noodsituaties en hoe je daarmee om moet gaan. Ik heb ook ontdekt dat ik de technische kant van het vak heel erg interessant vind en dat ik daar meer over wil leren.

Op de woensdagen werk ik samen met mijn medestudenten in de kantine op school. We zijn verantwoordelijk voor het verzorgen van de cateringwerkzaamheden, zoals het maken van gezonde broodjes, noodles, wokgerechten en smoothies. We leren hoe we de voorraad moeten bijhouden en houden de houdbaarheidsdatum van producten in de gaten. Tussendoor helpen we studenten en docenten bij de kassa met hun bestelling. Het is mooie plek om praktijkervaring op te doen.

Docenten staan altijd klaar om je te helpen

Wat ik ook fijn vind aan mijn opleiding is het goede contact met mijn docenten. Ze zijn altijd bereid om te helpen en ik weet dat ik bij hen terecht kan met eventuele vragen of problemen.

Na het behalen van mijn diploma ben ik klaar om aan het werk te gaan. Vanwege mijn sterke interesse in de technische aspecten van het vak, zou ik graag willen werken bij de technische dienst van Urban Residences. Het lijkt me een geweldige plek om mijn carrière te starten en mijn passie voor facilitair management en techniek te combineren.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan