Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Scholing Palliatieve Zorg

Basisscholing Palliatieve Zorg bij patiënten met ongeneeslijke kanker

Voor Verzorgenden en Verpleegkundigen

Zadkine Gezondheid, Welzijn & Sport College is partner van KWF Scholing ‘palliatieve zorg bij patiënten met ongeneeslijke kanker’. Een scholing voor verzorgenden, voor verpleegkundigen, waarbij de doelgroepen elkaar ook tijdens de scholing treffen en samen leren.

Aanmelden Basisscholing Palliatieve Zorg
Basisscholing palliatieve zorg

Aanmelden Basisscholing Palliatieve Zorg

Wil je meer leren over palliatieve zorg bij patiënten met ongeneeslijke kanker? In deze basisscholing leer je samen met je collega’s de basiskennis en vaardigheden van palliatieve zorg. Zo kan je met meer vertrouwen zorg verlenen aan ongeneeslijk zieke patiënten en hun naasten.

Het programma bestaat uit vijf dagdelen met fysiek onderwijs. Via de email ontvang je tussen de bijeenkomsten door leersnippers ‘palliatieve zorg’. Samen leren, actief leren en praktijkgericht leren staan centraal. Waardoor het leren motiverend is en je het de volgende dag in je werk kunt toepassen. De fysieke dagdelen volg je in de regio Zuid- West Nederland bij Zadkine op locatie in Rotterdam. De basisscholing kan ook als incompany op locatie van de zorginstelling uitgevoerd worden. Om de mogelijkheden te bespreken, kun je contact opnemen met Sabine van Lingen: s.vanlingen@zadkine.nl

Klik op deze website voor het aanmelden voor verpleegkundigen

Klik op deze website voor het aanmelden voor verzorgenden

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan