StudieMatch
Zoeken
Menu

Rotterdam Academy

Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Zadkine, Albeda en Hogeschool Rotterdam. Deze samenwerking zorgt voor een goede overgang van het mbo naar het hbo. Bij de Rotterdam Academy haal je in 2 jaar je Associate degree, een internationaal erkend diploma op hbo-niveau dat precies aansluit op de beroepspraktijk in de regio Rotterdam.

Ontdek meer

Over Rotterdam Academy

Tijdens je Associate degree studie doe je veel praktijkervaring op. Rotterdam Academy werkt nauw samen met bedrijven en instellingen die opdrachten inbrengen uit de dagelijkse praktijk. Kortom: je leert precies waar in het werkveld behoefte aan is. Dit - in combinatie met de persoonlijke aandacht die de Rotterdam Academy haar studenten biedt - zorgen ervoor dat je na het afronden van je opleiding direct inzetbaar bent voor je toekomstig werkgever.

Rotterdam Academy heeft een groot aanbod aan opleidingen: momenteel 18 Ad-opleidingen in allerlei richtingen. Kijk of jouw toekomstdroom ertussen staat, of kom langs en laat je inspireren op een van onze open dagen.