Zoeken
Menu
StudieMatch
Zakenmensen in overleg op kantoor.

In het kort

Jouw werkgever Handhavingssupport zorgt er samen met Zadkine voor dat jij je verder ontwikkelt. Je leert effectief leidinggeven en een bijdrage te leveren aan het personeelsbeleid. Meld je nu aan om je Leidinggevende niveau 4 diploma te behalen!

Twee belangrijke zaken:

  • Op het aanmeldformulier staat locatie Campusplein 16 te Hoogvliet vermeld. Kies voor deze locatie als u de opleiding wilt volgen. In de bevestiging staat de locatie in Hoogvliet ook vermeld, maar de lessen vinden wel degelijk op een locatie in Dordrecht en digitaal plaats.
  • Graag kopie van het diploma van de vooropleiding mailen L.Rinkel@zadkine.nl van de studentenadministratie van Zadkine.

Over jouw opleiding

Wat is jouw persoonlijke manier van leidinggeven? Dat ontdek je tijdens deze opleiding, die van jou een veelzijdige leidinggevende maakt.

Je staat tussen je medewerkers, zorgt dat ze goed functioneren en prettig & veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Je bent de aanvoerder bij de uitvoering van het personeelsbeleid. Denk hierbij aan het voeren van sollicitatie-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je ontdekt hoe je mensen aanmoedigt om tot betere prestaties te komen. Jouw aansturing is dus onmisbaar voor een goed draaiend bedrijf!

Je volgt lessen op locatie, maar ook digitaal. We hebben hiervoor een optimale mix samengesteld, zodat je goed voorbereid bent op de examens. Vanuit het opleidingsteam is een coördinerend docent als vakdocent bij het opleidingstraject betrokken. Deze docent speelt een belangrijke rol in de begeleiding gedurende jouw studie.

Wat ga ik doen?

Tijdens de opleiding Leidinggevende werk je bij jouw werkgever Handhavingssupport. Je leert bij ons welke manier van leidinggeven bij jou past. Verder leer je welke taken je tegenkomt in de dagelijkse praktijk en hoe je hier invulling aan geeft.

Het Programma

We combineren traditionele fysieke lessen met het studeren via een digitale omgeving of online lessen. Je volgt dus een deel van je opleiding lessen online. Dit gebeurt via het platform Micosoft teams.

De wet bepaalt hoeveel begeleide lesuren je moet volgen en hoeveel uren je stage loopt. Voor de opleiding Leidinggevende niveau 4 - Handhavingssupport is dat:

240 uur begeleide onderwijstijd

In deze tijd volg je lessen en neem je deel aan praktijkgerichte projecten, opdrachten, presentaties en simulaties.

650 uur Beroepsgerichte Praktijk Vorming (BPV)

Tijdens de BPV, de praktijkstage, leer je de praktijk kennen door te werken en opdrachten uit te voeren in een erkend leerbedrijf. Dit is bij je eigen werkgever.

750 uur Zelfstudie

Het in eigen tijd maken van huiswerk en opdrachten.

Zakenmensen maken kennis op kantoor.
Zakenmensen maken kennis op kantoor.

Locatie

De fysieke lessen vinden plaats op een locatie in Dordrecht. Hierover word je nog verder geinformeerd. Daarnaast volg je online lessen via Microsoft Teams.

Examinering

Je doet op verschillende momenten tijdens de opleiding examens.

Bij de examinering laat je zien dat je de kerntaken vakbekwaam kunt uitvoeren. Ook toon je jouw algemene ontwikkeling aan door examinering in de vakken Nederlands, rekenen en de keuzedelen.

Veiligheidsacademie Maatwerk

Adviseur Maatwerk

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met de Veiligheidsacademie.