StudieMatch
Zoeken
Menu

Handhaver toezicht en veiligheid

Werk & School (BBL)

Je kunt je hiervoor niet (meer) aanmelden

In het kort

Jouw werkgever zorgt er samen met Zadkine voor dat jij je verder ontwikkelt. Via je werkgever heb je een EVC procedure doorlopen. Door het behalen van een aanvullend scholingsprogramma, ontvang jij hierna het mbo-diploma Handhaver Toezicht & Veiligheid, niveau 3. De opleiding duurt in totaal circa 6 weken.

Belangrijk: op het aanmeldformulier staat locatie Campusplein 16 te Hoogvliet vermeld. In praktijk worden de lessen op een locatie van de werkgever aangeboden.

Je kunt je hiervoor niet (meer) aanmelden

Echt alles wat je wilt weten over de opleiding

Over jouw opleiding

In praktijk maken ze jou niets wijs. Je werk al langer bij de gemeente en hebt je sporen verdiend als Handhaver Toezicht & Veiligheid. Om je mbo-diploma Handhaver Toezicht & Veiligheid te behalen, hoef je alleen nog maar een aanvullend programma te volgen en examen te doen in Nederlands en Rekenen. Daarom is de opleiding verkort en kun je in zes weken je diploma behalen.

Je volgt lessen Nederlands en Rekenen op een Gemeentelocatie. We hebben hiervoor een optimale mix samengesteld, zodat je goed voorbereid bent op de examens. Vanuit het opleidingsteam is een coördinerend docent als vakdocent bij het opleidingstraject betrokken. Deze docent speelt een belangrijke rol in de begeleiding gedurende jouw studie.

Wat ga ik doen?

Als je aan de EVC voorwaarden voldoet, krijg je een vrijstelling voor het beroepsspecifieke deel van de opleiding, de keuzedelen, Loopbaan & Burgerschap en beroepspraktijkvorming.