StudieMatch
Zoeken
Menu

Beveiliger niveau 2 Securitas

Werk & School (BBL)

In het kort

Jouw werkgever Securitas zorgt er samen met Zadkine voor dat jij je verder ontwikkelt. Je leert risico's te signaleren en calamiteiten te voorkomen. Daarnaast ben je behulpzaam en zorg je ervoor dat je tijdig ingrijpt wanneer zaken dreigen te escaleren. Meld je nu aan om je Beveiliger 2 diploma te behalen!

TWEE BELANGRIJKE ZAKEN:

  • Op het aanmeldformulier staat locatie Campusplein 16 te Hoogvliet vermeld. Dat is de locatie waar de inschrijving verwerkt wordt. Kies voor deze locatie als u digitaal de opleiding wilt volgen. In de bevestiging staat de locatie in Hoogvliet ook vermeld, maar de lessen vinden wel degelijk op de Securitaslocatie in Breukelen en digitaal plaats.
  • Boeken en overig studiemateriaal worden verzorgt door Securitas en Zadkine. Deze worden uitgereikt tijdens de eerste bijeenkomst in Breukelen. Je hoeft hier zelf niets voor te doen.   

Echt alles wat je wilt weten over de opleiding

Jouw opleiding

Je bent werkzaam in de beveiligingsbranche en gaat je met deze opleiding verder ontwikkelen. In 52 weken behaal je jouw diploma Beveiliger, niveau 2.

Je volgt lessen op locatie, maar ook digitaal. We hebben hiervoor een optimale mix samengesteld, zodat je goed voorbereid bent op de examens. Vanuit het opleidingsteam is een coördinerend docent als vakdocent bij het opleidingstraject betrokken. Deze docent speelt een belangrijke rol in de begeleiding gedurende jouw studie.

Tijdens de opleiding werk je bij je werkgever Securitas; dit noemen we Beroepspraktijkvorming (BPV). Tijdens de BPV voer je diverse opdrachten uit. Je wordt daarin begeleid door een praktijkopleider van je werkgever.

Wat ga ik doen?

Tijdens de opleiding ben je bezig met drie kerntaken;

  • Signaleert risico’s en neemt preventieve maatregelen
  • Treedt repressief op
  • Voert dienstverlenende taken uit

De examens en het onderwijs richten zich op de kerntaken en werkprocessen en kennis, vaardigheden en (beroeps)houding die je nodig hebt om de werkprocessen te kunnen uitvoeren.

Het programma

We combineren traditionele fysieke lessen met het studeren via een digitale omgeving of online lessen. Je volgt dus een deel van je opleiding lessen online. Dit gebeurt via het platform Micosoft teams.

De wet bepaalt hoeveel begeleide lesuren je moet volgen en hoeveel uren je stage loopt. Voor de opleiding Beveiliger - Securitas is dat:

200 UUR BEGELEIDE ONDERWIJSTIJD

In deze tijd volg je lessen en neem je deel aan praktijkgerichte projecten, opdrachten, presentaties en simulaties.

650 UUR BEROEPSGERICHTE PRAKTIJK VORMING (BPV)

Tijdens de BPV, de praktijkstage, leer je de praktijk kennen door te werken en opdrachten uit te voeren in een erkend leerbedrijf. Dit is bij je eigen werkgever.

locatie

De fysieke lessen vinden plaats bij het Hoofdkantoor van Securitas, in Breukelen.

ADRES

De Corridor 6, 3621 ZB Breukelen

Daarnaast volg je digitale lessen via Microsoft Teams.

Veiligheidsacademie Maatwerk

Adviseur Maatwerk

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met de Veiligheidsacademie.