StudieMatch
Zoeken
Menu

Educatie

Wilt u de Nederlandse taal leren? Of inburgeren? Dan bent u bij Zadkine Educatie aan het juiste adres. 

Sinds 1 februari verzorgt Zadkine Educatie samen met Albeda College de taalcursussen en inburgeringscursussen. Dit doen we op alle taalniveaus en in veel gemeenten in de Rijnmondregio.

Bekijk cursussen

Over het college

Een goede kennis van de Nederlandse taal zorgt ervoor dat u in de maatschappij en/of op het werk beter kunt functioneren. Wilt u uw taalvaardigheid verbeteren of wilt u inburgeren? Dan kunt u bij Zadkine Educatie op verschillende niveaus een passende opleiding of cursus volgen en een diploma halen. 

Onze betrokken en resultaatgerichte docenten staan voor u klaar. Zij hebben veel ervaring op het gebied van de Nederlandse taal en inburgering. 

Weet u niet welke cursus of opleiding u moet kiezen, meldt u zich dan gewoon aan voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij samen met u welke opleiding het best bij u past.

Over onze taalcursussen

Woont u in Schiedam, Krimpen aan den IJssel of in Capelle aan den IJssel en wilt u Nederlands leren?  Wilt u een NT2 diploma halen om een baan te kunnen vinden of om een beroepsopleiding te kunnen volgen? Bent u klaar met inburgeren of bent u niet verplicht om in te burgeren?  Dan kunt u zich aanmelden voor een taalopleiding.

U kunt met subsidie van de gemeente een opleiding volgen. Er zijn lessen op de dag (drie dagdelen per week) of in de avond (twee avonden per week).

Voor het bepalen van de cursus die bij u past is uw startniveau en uw doel belangrijk. Hieronder vindt u de lijst met onze cursussen. Weet u niet welke cursus of opleiding u moet kiezen, meld u zich dan gewoon aan voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij samen met u welke opleiding het best bij u past.

Over onze inburgeringscursussen

Als u voor een langere periode in Nederland bent komen wonen en u komt van buiten de Europese Unie, Zwitserland of Turkije, dan komt u in aanmerking voor een inburgeringscursus. 

U leert bij ons de Nederlandse taal en u krijgt ook andere vakken: Kennis van de Nederlandse maatschappij (KNM) en Oriëntatie op de Nederlandse arbeidsmarkt (ONA). U krijgt een optimale voorbereiding op het inburgeringsexamen of het staatsexamen.

Weet u niet welke cursus of opleiding u moet kiezen, meldt u zich dan gewoon aan voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij samen met u welke opleiding het best bij u past.

Bekijk de inburgeringscursussen

Hieronder vindt u onze cursussen inburgeringscursussen

Keurmerk Blik op werk

Wij hebben het keurmerk Blik op werk en daar zijn we trots op!

Via Blik op werk worden er onder andere tevredenheidsonderzoeken gedaan. Daar in scoren we maarliefst een 8,6!

Wilt u meer lezen over het keurmerk en wat Blik op werk over ons zegt? Dat kan hier

Maak kennis!

Wilt u graag Nederlands leren en/of inburgeren, maar weet u niet goed welke opleiding u moet kiezen?

Schrijf u dan in voor een intake. We nemen graag tijdens een kennismakingsgesprek de opties met u door. Samen bepalen we welke opleiding het beste bij u past.