Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Educatie

Wil je de Nederlandse taal leren? Of inburgeren? Dan ben je bij Zadkine Educatie aan het juiste adres.

Sinds 1 februari verzorgt Zadkine Educatie samen met Albeda College de taal- en inburgeringscursussen. Dit doen we op alle taalniveaus en in veel gemeenten in de Rijnmondregio.

Voor vragen kun je contact opnemen via 010-2214121 of taaleninburgering@albeda.nl.

Over het college

Een goede kennis van de Nederlandse taal zorgt ervoor dat je in de maatschappij en/of op het werk beter kunt functioneren. Wil je jouw taalvaardigheid verbeteren of wil je inburgeren? Dan kun je bij Zadkine Educatie op verschillende niveaus een passende opleiding of cursus volgen en een diploma halen. 

Onze betrokken en resultaatgerichte docenten staan voor je klaar. Zij hebben veel ervaring op het gebied van de Nederlandse taal en inburgering. 

Weet je niet welke cursus of opleiding je moet kiezen, meld je dan gewoon aan voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij samen met jou welke opleiding het best bij je past.

Afspraak maken

Wil je graag Nederlands leren en/of inburgeren, maar weet je niet goed welke opleiding je moet kiezen? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. We nemen graag tijdens deze kennismaking de opties met je door. Samen bepalen we welke opleiding het beste bij je past.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan