Zoeken
Menu
StudieMatch

Hospitality Manager (Nieuw!)

School & stage (BOL)
Je kunt je hiervoor niet (meer) aanmelden
vrouwelijke hospitality manager
hospitality manager met tablet

In het kort

Geef je graag leiding en wil je straks een leuke en afwisselende baan in een hotel, kantoor, congrescentrum, ziekenhuis of bij een reisorganisatie? Zorg jij graag voor jouw gasten? Dan is deze nieuwe opleiding Hospitality Manager dé start voor jou.

Als Hospitality Manager is het bieden van de beste service het allerbelangrijkste. Samen met jouw team doe je er alles aan om gasten tevreden te houden. Naast leidinggeven maak je o.a. de planning en stel je budgetten op. Is dit wat voor jou?

Je kunt je hiervoor niet (meer) aanmelden

Over jouw opleiding

Wist jij dat er grote behoefte is aan breed opgeleide Hospitality personeel? Hospitality betekent dat je mensen graag helpt en voor iedereen klaarstaat. Jij leert hoe je een gast welkom laat voelen: van ontvangst tot vertrek. Tijdens je opleiding leer je alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van service en ontwikkel jij je tot een goede en gastvrije hospitality manager. 

Vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt

Binnen onze colleges Horeca, Toerisme, Brood & Banket en Facilitaire Dienstverlening is er veel aandacht voor Hospitality. Samen met het bedrijfsleven, is deze nieuwe opleiding opgezet. We hebben gekeken naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van service en hospitality. Samen met het bedrijfleven hebben we ook gekeken naar de belangrijkste vaardigheden die zij zoeken in hun personeel. Hierdoor sluiten onze lessen aan op de wensen en behoeften van het bedrijfsleven, en maak jij straks een goede start op de arbeidsmarkt.

Veelzijdig vakkenpakket

Omdat je straks gaat leidinggeven krijg je veel managementvakken. Daarnaast krijg je ook vakken als marketing en economie en leer je hoe je plannen opstelt. Ook leer je veel over evenementen, gastheer- gastvrouwschap en frontoffice. 

Bepaal zelf jouw leerroute

Hoelang de opleiding duurt bepaal jij zelf. Afhankelijk van jouw eigen motivatie duurt de opleiding 2 tot 3 jaar. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal in jouw persoonlijke leerroute binnen de opleiding. Leren in de echte praktijk is het vertrekpunt van deze opleiding.

Studeren = fun 

Je hebt een geweldige tijd bij ons! We werken samen in een ‘community’ met studenten, bedrijven en docenten. We zorgen voor fun in de opleidingen met studiereizen, evenementen, schoolfeesten, kunst en cultuur activiteiten, games en uiteraard een docententeam dat voor je klaar staat!

Wat ga ik doen?

Je wordt opgeleid tot manager binnen de facilitaire dienst. Aan de hand van inspirerende challenges werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Je wordt hierbij begeleidt en beoordeelt door experts uit het bedrijfleven.

Stage lopen

Bij deze opleiding staat praktijkervaring opdoen centraal. Wij werken intensief samen met toffe bedrijven in de regio en in het buitenland. Jij gaat straks vol ervaring en kennis de arbeidsmarkt op.  

Locatie

Deze gloednieuwe opleiding start in september 2021 op onze locatie in Nissewaard. We maken ook  gebruik van verschillende locaties bij bedrijven op Voorne-Putten en in Rotterdam.

Aan het werk

Een supergroot voordeel van deze opleiding is dat je straks als Hospitality Manager kan kiezen in welke branche je wilt werken. Hospitality Managers zijn overal welkom. Je kan als manager gaan werken bij zorginstellingen, hotels, campings, toeristische organisaties. Maar ook bij facilitaire organisaties, evenementenlocaties, restaurants of luchthavens. Overal waar bezoekers, gasten of klanten komen, kan jij terecht. 

Coachen van jouw team

Als Hospitality Manager geef je leiding aan een team. Je begeleidt het team en met jouw enthousiasme houd jij ze gemotiveerd. Verder ben je verantwoordelijk voor de budgetten, voer je functioneringsgesprekken, maak je planningen en stel je de roosters op.  

Verschillende werkzaamheden

Jouw werkzaamheden zijn divers. Naast leidinggeven is jouw belangrijkste taak het tevreden stellen en houden van de gasten. Je ontvangt bijvoorbeeld gasten aan de receptie of je bent tijdens een evenement de eindverantwoordelijke en geef je leiding aan de gastheren- en vrouwen. Daarnaast organiseer en begeleid je verschillende activiteiten.

Kortom, een afwisselende baan vol doorgroeimogelijkheden en waar geen dag hetzelfde is. 

Vervolgopleiding

Na het behalen van jouw diploma ben je klaar om de arbeidsmarkt op te gaan. Door middel van cursussen kun je je verder blijven ontwikkelen. 

Veelgestelde vragen

Maak kennis

Jouw eigen mening is het belangrijkst. Ben je benieuwd naar deze nieuwe opleiding? Kom dan naar onze online open dag of neem contact op met de contactpersoon onderaan deze pagina. 

Yasemin Rousian

Senior Docent Zadkine Dienstverlening & Facility College

Nieuwsgierig naar deze opleiding? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op!