Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Fastservice (Medewerker fastservice)

School & Stage (BOL)

In het kort

Welkom bij onze gloednieuwe opleiding in (Medewerker) Foodservice! Van smaakvolle loaded fries tot heerlijke broodjes en verse koffie, eten en drinken moeten niet alleen goed smaken, maar ook snel beschikbaar zijn. Met dit diploma kun je direct aan de slag als medewerker foodservice binnen de bedrijfscatering, bijvoorbeeld op (trein)stations, luchthavens, scholen, kantoorgebouwen.

Wil je tijdens je studie vooral leren in de praktijk en niet in de schoolbanken? Bekijk dan snel deze opleiding!

Over jouw opleiding

In onze kantine, coffeecorner en onze pop-up keuken, leer je alles over het bereiden van eten en drinken, het schoonhouden van de verkoopruimte en het onderhouden van apparatuur en gereedschappen. Je leert alles over voeding, en je verkoopt zelf ook producten aan ons personeel en studenten van onze locatie. Zo ontwikkel je niet alleen je vaardigheden in de keuken, maar ook op het gebied van communicatie en omgang met verschillende mensen en situaties. Daarnaast ondersteun je bij vergaderingen en evenementen.

Je volgt verschillende workshops, werkt aan praktijkopdrachten en gaat samen met je studiegenoten op bedrijfsbezoeken in en rondom Rotterdam. 

Stage lopen

Je doet veel praktijkervaring op op school. Daarnaast loop je ook stage. Op stagemarkt.nl kun je zien wat de kans op stage is en wat de kans op werk is als je bent afgestudeerd. 

Aan het werk

Met dit diploma op zak kun je direct aan de slag als medewerker foodservice. Of het nu gaat om een (trein)station, een luchthaven, een school, een kantoorpand of een bruisende stad, jij bent er helemaal klaar voor! Enthousiast geef je advies over het menu en de drankjes. In de keuken ben je echt op je plek. Je bereidt broodjes, salades en eenvoudige maaltijden, en je maakt voorbewerkte gerechten netjes af.

Onregelmatige werktijden schrikken jou niet af. Jij bent flexibel en past je moeiteloos aan verschillende werktijden aan. Samenwerken in een team? Geen probleem! Jij bent een echte teamspeler die altijd klaarstaat om collega's te helpen en samen de klus te klaren.

Vervolgopleiding

Wil je na je opleiding niet direct aan het werk, maar wil je nog verder leren? Dan kun je doorstromen naar opleidingen op niveau 3 zoals bijvoorbeeld 1e medewerker fastservice, allround medewerker Facilitair Medewerker, allround medewerker Hospitality.

Match

Allround medewerker facilitaire dienstverlening

Door jou kan iedereen binnen het bedrijf zijn werk doen. Je hebt een coördinerende rol binnen het team en je bent de rechterhand van de facilitair leidinggevende. 

Je ondersteunt bij evenementen en zorgt ervoor dat de catering klaarstaat. Daarnaast help je ook wanneer er storingen zijn en ontvang je gasten. Jij regelt dat alles op het juiste moment, op de juiste plek aanwezig is. Je kunt goed problemen oplossen en je houdt van aanpakken. Een onmisbare en belangrijke functie dus! 

Wil je variatie in jouw baan en werk je graag met mensen samen? 

Veelgestelde vragen

Wil je na je opleiding niet direct aan het werk, maar wil je nog verder leren? Dan kun je doorstromen naar opleidingen op niveau 3 zoals bijvoorbeeld 1e medewerker fastservice, allround medewerker Facilitair Medewerker, allround medewerker Hospitality.

Kom langs

Jouw eigen mening is het belangrijkst. Kom daarom eens langs om sfeer te proeven of loop een dagje mee als student.

Remco Nefs

Adviseur Plaatsing & Voorlichting

Heb je nog vragen over deze opleiding? Neem dan contact op met mij.

Deze opleiding wordt verzorgd door: Zadkine college Dienstverlening & Facility
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan