StudieMatch
Zoeken
Menu

Open Dagen

Weet jij nog niet welke opleiding je wilt gaan doen, twijfel je tussen een bol- en bbl-opleiding of heb je vragen? Bezoek dan een Zadkine Open Dag. Wij en onze studenten helpen je daar graag bij het kiezen van een mbo-opleiding. 

De data van alle Open Dagen van dit schooljaar (2022-2023) vind je verder op deze pagina. 

Open Dagen 2022-2023

Alvast voor in je agenda
Dit zijn de data van de Open Dagen van dit schooljaar. Zet ze alvast in je agenda.

Maandag 29 mei 2023: 10:00 - 17:00 uur (alleen Vakschool Schoonhoven)

Kom je ook kijken naar al dat talent?

Programma Open Dag

Wat is er te doen op de Open Dag? Op elke locatie zijn er wel leuke, bijzondere activiteiten, zoals brood of koekjes bakken, je haren laten stylen, nagels laten verzorgen en gesprekken voeren met huidige studenten van de opleiding. Bekijk het volledige programma per locatie hier. 

Online live event: voorbereid naar de Open Dag

Bereid je voor op de Open Dag. Stel al je vragen tijdens het online live event via Teams. Tijdens deze interactieve bijeenkomst in kleine groepen krijg jij informatie en tips van onze collega's van het Studiekeuzecentrum. Zo ga je goed voorbereid naar een Open Dag. Schrijf je snel in. 

Checklist Open Dag

Een goede voorbereiding is het halve werk. Vind je het prettig voorbereid naar de Open Dagen te komen? Check dan onze Open Dagen vragenchecklist met vragen die jij kunt stellen tijdens de Open Dag. Veel succes! 

Ontdek Zadkine

Ben jij benieuwd naar Zadkine? Bekijk dan voorafgaand aan de Open Dagen alvast de interactieve tour van Zadkine. Start de virtuele tour en kom van alles te weten over het mbo, mbo-opleidingen en de Zadkine locaties.

Interactieve tour Zadkine

Zadkine magazines

Zadkine heeft 12 Colleges die allemaal hun eigen mbo-opleidingen hebben. Dat zijn er nogal wat! We snappen dat je hier meer informatie over wilt. Daarom is er van elk College een magazine. Hierin staat informatie over het College, de locaties en de opleidingen, gebundeld in één 'glossy'. Superhandig om thuis op je gemak door te bladeren.
Download hier alle College-magazines.

Wil je het magazine liever fysiek?
Vraag het magazine dan hier aan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg alle data van Open Dagen en Meeloopdagen en alle ins- en outs van onze mbo-opleidingen gewoon in je mailbox. 

Studiekeuzecentrum

Jouw loopbaanadviseur

Hulp nodig bij aanmelding? Of bij het maken van een studiekeuze? Whatsap, bel of mail ons. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een studiekeuzegesprek kan op alle werkdagen worden ingepland. 

Bekijk ook