Zoeken
Menu
StudieMatch

Online Open dagen

De volgende Online Open Dagen zijn op dinsdag 9 en woensdag 10 maart van 15.00 tot 18.00 uur. Dit doen we in de vorm van een online festival!

Kijk rond op het festivalterrein, chat met studenten, ontmoet de Zadkine docenten of check de foodtruck. En dat allemaal vanaf je eigen bank, bed of waar jij maar wilt. Houd deze pagina in de gaten voor het programma. 

En geef tijdens het inschrijven aan dat jij het gratis festival-pakket wilt! Hier zitten leuke gadgets en handige informatie in.

Schrijf je in!

Online Open Dagen festival

Online Open Dagen in festival-sfeer. Leuk toch? Of je nu twijfelt tussen verschillende opleidingen of nog geen idee hebt wat jij wilt, jij bent van harte welkom!  

Op dinsdag 9 en woensdag 10 maart van 15.00 – 18.00 uur is het festival live.

Dit is er te doen:

  • Live chatten met studenten en docenten op de ‘Camping’
  • Live chatten met de voorlichters van het Studiekeuzecentrum
  • Video’s van verschillende opleidingen
  • Backstage kijken op alle Zadkine-locaties

Een week voor het festival maken we het complete programma bekend.

Wacht niet, schrijf je snel in! Dan houden we je op de hoogte over alles wat jij moet weten over de Open Dagen. En, als jij je inschrijft krijg je ook het gratis festival-pakket.

Online Open Dagen festival op 9 & 10 maart
Online Open Dagen festival op 9 & 10 maart

What's next?

OPEN DAGEN 2020 / 2021

  • Dinsdag 9 maart 2021 - 15.00 - 18.00
  • Woensdag 10 maart 15.00 -18.00
  • Donderdag 22 april 15.00 – 18.00 uur
  • Maandag 24 mei 2021 (Tweede Pinksterdag) *

*Let op: alleen Vakschool Schoonhoven open

Rondkijken bij Zadkine

Wil jij graag de sfeer van een locatie proeven? Dat kan hopelijk snel weer tijdens onze Rondkijkdagen. In verband met de corona maatregelen is dit momenteel helaas niet mogelijk. Zodra het wel weer kan ben jij van harte welkom en laten we dat weten op deze pagina.

College magazine

Zadkine heeft 12 Colleges. Dat zijn er nogal wat! We snappen dat je hier meer informatie over wilt. Daarom is er van elk College een magazine. Hierin staat informatie over het College, de locaties en de opleidingen, gebundeld in één 'glossy'. Superhandig om thuis op je gemak door te bladeren. Hebben? Aanvragen kan gratis, dan ligt ‘ie snel in je brievenbus!

Heb jij vragen?

Heb jij vragen over een bepaalde opleiding, de Open dagen, de Rondkijkdagen of kan je wel wat hulp met iets anders gebruiken? Het kan allemaal. Het Studiekeuzecentrum helpt jou graag verder!

Studiekeuzecentrum

Jouw loopbaanadviseur

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken? Bel of mail ons. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een studiekeuzegesprek kan op alle werkdagen worden ingepland. 

Bekijk ook