Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Elbert Goos nieuwe directeur Financiën & Control bij Zadkine

  • Rotterdam , 17 april 2024, 09:55
  • Geschreven door Redactie

Op 1 juni 2024 start Elbert Goos bij Zadkine als directeur Financiën & Control. Cees in ‘t Veld vervulde deze functie ad interim het afgelopen jaar na het vertrek van Esmee Nuninga.

Elbert is opgeleid als bedrijfseconoom en registercontroller. Na te zijn gestart in het bedrijfsleven waar hij een aantal jaren werkzaam was, maakte hij de overstap naar de (semi-)overheid. Via de ANWB, gemeente Rotterdam (RET), woningcorporatie Woonplus en het Rijk (de Raad voor de Kinderbescherming en het Openbaar Ministerie) heeft hij zich in de rol van controller en manager/ (plv.) directeur breed ontwikkeld binnen de publieke sector.

Elbert: “Onderwijs heeft me altijd geboeid, mede omdat mijn ouders werkzaam waren in het onderwijs als docent en schoolbestuurder. Ik draag graag bij aan de ontwikkeling van het onderwijs aan jonge mensen. Zij zitten midden in hun ontwikkeling en zijn ons toekomstig arbeidspotentieel. Na de enthousiasmerende gesprekken bij Zadkine kijk ik ernaar uit om mijn collega’s te leren kennen en met hen aan de slag te gaan met de uitdagingen waar Zadkine voor staat en waar F&C een rol in kan spelen.” In zijn vrije tijd coacht Elbert een jeugdvoetbalteam. Hij is getrouwd en vader van twee tieners.

Aniel Ramawadh, lid van het College van Bestuur van Zadkine: “We heten Elbert Goos van harte welkom bij Zadkine en kijken uit naar een mooie samenwerking. Met zijn gedegen financiële achtergrond en ruime ervaring in complexe organisatie is  Elbert een waardevolle aanwinst voor Zadkine en de  afdeling Financiën & Control.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan