Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Decanenvlog: het Logistiek College

  • Rotterdam, 16 april 2024, 16:20
  • Geschreven door Redactie

Zonder logistiek komt niets echt af. Er zijn veel logistieke bedrijven die zich bezighouden met het verplaatsen van producten voor bijvoorbeeld de retail. Dit proces begint in al in de haven. Maar wat vaak vergeten wordt is dat bij elke organisatie logistieke processen zijn die vragen om zorgvuldig werken, creativiteit en snelle aanpassingen. Bij festivals en in het theater moeten materialen en mensen op tijd klaar staan. Het uitvoeren van een ingreep in het ziekenhuis vraagt veel logistieke planning, net als bij de bouw van een woonwijk. En wat dacht je van Defensie, waar de logistiek medewerker ervoor zorgt dat collega’s op de kazerne of in het veld voldoende bevoorraad zijn?

Ook de kunst- en cultuursector heeft tal val interessante logistieke functies. Bekijk de video en laat je verrassen.

Bij logistiek denken we al snel aan grote magazijnen, zwaar en vies werk en onregelmatige tijden. In deze vlog hebben we kunnen zien dat logistiek zoveel meer mogelijkheden en kansen heeft. Wist je dat een opleiding in de logistiek leidt tot ongekende mogelijkheden en goedbetaalde banen? Dat inzicht hebben we je hopelijk gegeven.

Waarin wij als Zadkine ons onderscheiden? Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan slagen. Wij bieden veel persoonlijke begeleiding, wat het succes van de studenten vergroot. Dit wordt als zeer positief ervaren door de studenten.

Benieuwd naar meer informatie?

Logistiek college

Zonder logistiek komt niets echt af. Ben jij die belangrijke schakel? Logistiek is meer dan alleen het verplaatsen van producten voor de retail . Dit proces begint in al in de haven . Ziekenhuizen ...
Logistieke opleidingen
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan