Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Goud en brons voor studenten Zadkine bij Skills The Finals

  • Rotterdam , 27 maart 2024, 10:45
  • Geschreven door Redactie

Skills The Finals team Zadkine 2024

Afgelopen donderdag en vrijdag was Skills The Finals in de Brabanthallen in Den Bosch. Dit is hét evenement vol superspannende vakwedstrijden! Ruim 700 finalisten van Skills Talents (vmbo) en Skills Heroes (mbo) strijden twee dagen om Nederlands kampioen te worden in hun vakgebied. 
 

Goud en brons voor studenten Zadkine 

Tamara Schouwenburg (Specialist mode/maatkleding) en Mariëlla Allart (Bedrijfsadministrateur financieel medewerker) wonnen namens Zadkine een gouden medaille en Andy Kneteman (Ondernemer Retail) ging er vandoor met een bronzen plak.

Ook onze andere finalisten Evy de Kort en Daphne Streefland (Team Travel & Hospitality), Nikita Genegel en Lorraine Goudzwaard (Team Leisure & Hospitality), Eline de Bonte (Boulanger), Charmaine van Mastbergen (Steward/Stewardess), Faith Patings (Patissier), Elisabeth Sweens (Hotelreceptionist) en Stephanie Boer (Maatschappelijke Zorg PBSD) hebben heel erg hun best gedaan, maar hebben helaas geen podiumplek behaald. 

Skills Heroes en wedstrijdopdrachten

Skills Heroes bestaat uit drie onderdelen: de voorronde op school, de kwalificatiewedstrijd en uiteindelijk de nationale finale. ​Skills Heroes-wedstrijdopdrachten zijn een vertaling van de kwalificatiedossiers naar de hedendaagse beroepspraktijk. Met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en innovatie. De opdrachten worden ontwikkeld door een team van ontwikkelaars dat bestaat uit een vertegenwoordiger uit het onderwijs en uit het bedrijfsleven. 

Wij zijn supertrots op al onze Skills-toppers!

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan