Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Barbara Gemen nieuwe directeur HRM bij Zadkine

  • Rotterdam , 18 maart 2024, 15:54
  • Geschreven door Redactie

HR directeur onderwijs

Op 15 april 2024 start Barbara Gemen als directeur HRM bij Zadkine. Zij volgt daarmee Sylvia Pors op, die een overstap heeft gemaakt naar het Amphia Ziekenhuis.

Na haar studie organisatiepsychologie heeft Barbara Gemen verschillende HR-functies vervuld in zowel het onderwijs als het bedrijfsleven, waaronder bij ING Groep, Randstad, Hotelschool Den Haag, Koninklijk Instituut Van Ingenieurs en de British School in The Netherlands. Barbara woont in Scheveningen, heeft 3 kinderen en is als vrijwilliger actief in de studentensport en bij de High Tech Crime Unit van de politie.

Barbara Gemen: “Ik kijk enorm uit naar de start bij Zadkine en hoop binnenkort met de medewerkers, studenten en de organisatie kennis te maken, naar jullie inzichten en ervaringen te luisteren, een goede samenwerking op te bouwen en samen mooie resultaten neer te zetten. Mijn ervaring en passie voor HRM en praktijkonderwijs ga ik samen met het HRM-team inzetten voor een optimale verbinding tussen HRM en het onderwijs.”

Aniel Ramawadh, lid van het College van Bestuur van Zadkine: “We heten Barbara Gemen van harte welkom bij Zadkine en kijken uit naar een mooie samenwerking. Met haar HRM-kennis en onderwijservaring verwachten wij dat Barbara een waardevolle bijdrage zal leveren aan het verder versterken van onze HRM-organisatie en het succes van Zadkine.”

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan