Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Decanen beleven Zadkine Startcollege

  • Rotterdam, 04 maart 2024, 09:32
  • Geschreven door Redactie

Dit keer stond onze Decanendag in het teken van Zadkine Startcollege.

Bijna 30 decanen, mentoren en docenten gingen vorige week donderdag met een bus ‘on tour’ door Rotterdam en omgeving. Op verschillende locaties was gezorgd voor een afwisselend programma om de aanwezigen te laten beleven wat ons onderwijs inhoudt. Alle activiteiten werden bedacht door studenten van verschillende entreeopleidingen en onze samenwerkingspartners Zuid.Boijmans van Beuningen en The Motivated Academy.

Bij Zuid.Boijmans van Beuningen volgden de aanwezigen, na uitleg over de locatie en de opleiding Assistent dienstverlening art en design, een creatieve workshop met klei. Inspiratie voor deze workshop haalden studenten uit de expositie van Ignace Cami. Bij The Motivated Academy draaiden studenten een activiteiten carrousel, variërend van bootcamp tot schilderworkshop. Door de verschillende activiteiten lieten studenten zien wat maatschappelijke diensttijd (MDT) bij The Motivated Academy inhoudt. 

We sloten de dag af met workshops over Progressiegericht Werken en de Klas Als Werkplaats. We gebruiken deze aanpak binnen ons Startcollege om onze studenten een veilige en fijne leeromgeving te bieden.

Meer weten over Zadkine Startcollege? Kijk op startcollege of stuur een e-mail naar startcollege@zadkine.nl.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan