Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Vakdiploma combineren met sport en avontuur

  • Rotterdam, 01 maart 2024, 13:46
  • Geschreven door Redactie

Leerlingen die graag met hun handen willen werken, sportief zijn aangelegd en enthousiast worden van spanning en avontuur vinden alles in één bij onze VeVa-vakopleidingen Logistiek, Bedrijfsautotechnicus en IT. Bij deze opleidingen kiezen de studenten voor een specifieke vakrichting. Drie dagen per week leren zij alles wat ze moeten weten over logistiek, bedrijfsvoertuigen of IT bij Zadkine Logistiek College of Techniek College Rotterdam. De overig twee dagen volgen zij de keuzedelen Veiligheid 1 & 2 aan de Veiligheidsacademie. Stages worden gelopen in de burgermaatschappij en bij Defensie. Na het afronden van de opleiding zijn deze studenten een expert in hun vakgebied en hebben zij een sollicitatiegarantie bij Defensie. Maar ook kunnen zij met dit diploma kiezen voor een loopbaan buiten Defensie.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan