Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Logistiek voor iedereen

  • Rotterdam, 01 maart 2024, 13:50
  • Geschreven door Redactie

Met een logistieke opleiding kan je alle kanten op. Denk je bij logistiek alleen aan werken in een magazijn, dozen inpakken en verplaatsen met een heftruck? In elke branche zijn tal van logistieke processen en daarom is goed geschoold logistiek personeel nodig. Nieuw woningen worden niet opgeleverd als de logistieke planning en uitvoering van bouwmaterialen niet op orde is. De chef-kok kan zijn gerechten niet bereiden als zijn producten niet zijn ingekocht en geleverd. Een festivalterrein wordt niet opgebouwd als de organisatie de logistiek niet heeft geregeld. En de bezoekers komen nooit aan als vervoersbedrijven de logistieke inzet van de voertuigen en het personeel niet in kaart heeft. Maar ook in ziekenhuizen, zorginstellingen, in de kunst- en cultuursector, in de haven en bij gemeenten en overheidsbedrijven zijn logistieke krachten onmisbaar. En bij Defensie kan geen oefening of missie worden gestart zonder logistieke planning en organisatie. Het is niet voor niets dat de logistiek ook dit jaar op de lijst staat van meest kansrijke beroepen.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan