Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

VeVa, wat is dat?

  • Rotterdam, 01 maart 2024, 13:48
  • Geschreven door Redactie

Er zijn veel leerlingen die de ambitie hebben om te gaan werken bij Defensie, maar nog niet aan de toelatingseisen voldoen. Vaak heeft dit te maken met de leeftijd die nodig is om te mogen solliciteren bij Defensie. Een VeVa-opleiding is een perfecte overbrugging voor deze jonge leerlingen. Studenten leren tijdens de opleiding militaire basisvaardigheden en worden fysiek en mentaal voorbereid op de sollicitatieprocedure. Ook ervaren zij of Defensie echt bij ze past en welke divisie zij het leukste vinden. VeVa is bij een grote groep nog onbekend. Zowel de term VeVa als de inhoud van de opleidingen. Om te laten zien wat een VeVa-opleiding inhoudt, heeft Defensie in februari onze locatie en studenten ingezet voor een mooie promotiefilm. Wordt vervolgd.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan