Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Beveiliger 2 en Handhaving, Toezicht en Veiligheid vol

  • Rotterdam, 01 maart 2024, 13:40
  • Geschreven door Redactie

Opleidingen aan de Veiligheidsacademie in Hoogvliet zijn razend populair. De meeste opleidingen hebben een numerus fixus. De opleiding Beveiliger 2 en de opleiding Handhaving, Toezicht en Veiligheid zijn voor komend collegejaar gesloten voor aanmelding. Eindexamenleerlingen die toch graag een opleiding tot beveiliger willen volgen, nodigen wij uit voor de opleidingen Beveiliger 2 Koninklijke Luchtmacht en Beveiliger 2 Koninklijke Marechaussee.  

Studenten Beveiliger 2 Koninklijke Luchtmacht leren alles om een goede beveiliger te worden. Daarnaast volgen deze studenten de vakken militaire basisvaardigheden en wordt er veel gesport. De stage wordt gelopen in Woensdrecht bij de Luchtmacht.   

Studenten Beveiliger 2 Koninklijke Marechaussee ontvangen aan het einde van hun opleiding hetzelfde diploma Beveiliger 2. Naast de reguliere vakken en stage bij de bedrijfsbeveiliging van Zadkine, gaat de student vijfmaal voor een oriëntatieweek naar de Marechaussee in Apeldoorn.  

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan