Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Een opleiding tot Verzorgende is afwisselend en interessant

  • Rotterdam, 01 maart 2024, 12:20
  • Geschreven door Redactie

Wil jij belangrijk werk doen in de zorg? Als Verzorgende help je mensen bij hun dagelijkse verzorging: van medicijnen toedienen tot huishoudelijke klusjes. Je bent onmisbaar.  

Werken als Verzorgende is ook afwisselend en interessant. Je zorgt voor een prettige woon- en leefomgeving en helpt patiënten met persoonlijke zorg. Je geeft basiszorg aan ouderen, mensen die revalideren, chronisch zieken of mensen met een verstandelijke of lichamelijke handicap. Je geeft bijvoorbeeld injecties, verzorgt wonden, helpt bij het huishouden of wast mensen. Ook kan het zijn dat je werkt met kraamvrouwen en pasgeboren baby’s.  

Je luistert en praat veel tijdens je werk in de zorg: met de cliënten en patiënten, met hun familieleden, met jouw team en ook met de dokter en verpleegkundige. Je hebt als Verzorgende volop kans op een baan en goede doorgroeimogelijkheden, want iedereen staat te springen om mensen zoals jij.  

Benieuwd hoe het is om de opleiding van Verzorgende  te studeren bij Zadkine in Rotterdam? Check deze video:  

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan