Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Drie teams van Zadkine genomineerd voor Onderwijsteam van het Jaar!

  • Rotterdam , 07 februari 2024, 14:37
  • Geschreven door Redactie

Met trots kunnen wij vertellen dat dit jaar maar liefst drie Zadkine-teams genomineerd zijn voor Onderwijsteam van het Jaar! Collega's van het Startcollege Dakotaweg, de 010 E-com Academy en Sportmarketing gaan nu aan de slag met het maken van een goede pitch. 

Beroepsjury

Een beroepsjury van mbo-docenten gaat de teamprestatie van de docententeams beoordelen. De teams moeten hun prestatie toelichten in een korte beeldopdracht, bijvoorbeeld een filmpje. 

Uitreiking tijdens de Ambassadeursgala

Op donderdag 21 maart worden de 10 finalisten bekend gemaakt. Deze 10 teams worden uitgenodigd om op 24 april een pitch te houden voor een vakjury. De winnaar wordt tijdens het ‘Dit is mbo ambassadeursgala' op 13 mei 2024 bekend gemaakt. 

Het winnende team heeft een bijzondere prestatie heeft geleverd, een innovatieve oplossing voor een knellend probleem gevonden of een bijzonder initiatief ontwikkeld waardoor de kwaliteit van het onderwijs aanwijsbaar versterkt en verbeterd is.

Over de verkiezingen

De verkiezing Onderwijsteam van het Jaar is een initiatief van de Algemene Onderwijsbond en de Beroepsvereniging Opleiders MBO. Met de nominaties geven zij aan dat deze onderwijsteams een bijzondere prestatie hebben geleverd waar het we trots op mogen zijn en wat als voorbeeld kan dienen voor andere mbo-teams. 

Het winnende team mag zich een jaar lang Onderwijsteam van het jaar noemen. Naast de roem ontvangt het team een mooie award.

We wensen onze collega's veel trots, creativiteit en plezier toe met de uitwerking van hun bijzondere teamprestatie!

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan