Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Studenten van de 010 Event Academy organiseren een eigen filmfestival: het United Film Festival

  • Rotterdam , 19 januari 2024, 14:24
  • Geschreven door Redactie
  • Door:   Business

Van 25 januari tot 4 februari is het Internationaal Film Festival Rotterdam. IFFR en Zadkine slaan de handen ook dit jaar weer ineen: studenten van de 010 Event Academy  organiseren een eigen filmfestival: het United Film Festival.

Voor dit studentenfilmfestival werken de jongeren in een professionele context aan hun eigen evenement. De studenten zijn zelf helemaal verantwoordelijk voor de programmering, productie, communicatie, randprogramma en horeca. 

Voor dit studentenfilmfestival werken de studenten in een professionele context aan hun eigen evenement. Ze zijn zelf helemaal verantwoordelijk voor de programmering, productie, communicatie, randprogramma en horeca.

In de aanloop naar het festival, worden ze begeleid door docenten van het Zadkine. IFFR verzorgt gastcolleges en workshops om de studenten te inspireren en te informeren, adviseert op het gebied van programma en faciliteert moderatoren bij de vertoningen om het gesprek op gang te brengen.

Het United filmfestival vindt plaats in LantarenVenster. Op deze manier kunnen de studenten ook kennismaken met Rotterdam’s grootste filmhuis!

Ook heeft IFFR heeft een samenwerkingstraject met verschillende opleidingen binnen de afdeling Horeca en Management van Zadkine. IFFR geeft gastcolleges en tijdens het festival maken de leerlingen kennis met de werkpraktijk door onderdeel uit te maken van het horecateam. Kom meer te weten over deze samenwerking van IFFR en Zadkine.

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan