Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Vakwedstrijd Skills Heroes - de kwalificatierondes zijn begonnen

  • Rotterdam , 24 november 2023, 11:46
  • Geschreven door Redactie

Zadkine-studenten van maar liefst 21 opleidingen doen mee aan de kwalificatiewedstrijden in de landelijke vakwedstrijden Skills Heroes. De winnaars mogen door naar de finale op 21 en 22 maart 2024. 

Skills Heroes - uitdagende vakwedstrijden voor het beroepsonderwijs

Skills Heroes zijn de jaarlijkse vakwedstrijden voor het mbo. Studenten strijden in de kwalificatiewedstrijden (Skills Heroes) tegen studenten van andere scholen. Tijdens de wedstrijden worden studenten van alle niveaus en richtingen uitgedaagd om uit te blinken in hun vak. Ze volbrengen in een gegeven tijd een opdracht waarop ze worden beoordeeld. Hier komen vaardigheden bij kijken die niet altijd met reguliere toetsen beoordeeld kunnen worden.

De winnaar mag door naar de landelijke finale (Skills The Finals), met het ultieme doel zich te kronen tot Nederlands kampioen in zijn of haar vakgebied. 

Het doel

Deze wedstrijden worden voor de meeste opleidingen georganiseerd. Door deze wedstrijden krijgt aanstormend vaktalent een podium waarmee ze kunnen laten zien wat het mbo te bieden heeft en tillen ze het beroepsonderwijs naar een hoger niveau. 

We zijn ontzettend trots op iedereen. We wensen alle studenten en hun begeleiders alle goeds en vooral ook veel plezier tijdens deze ronde. Zet 'm op!

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan