Opleidingen
Studiekeuze
Aanmelden
Menu
150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan

Internationaal succes voor studenten Zadkine van het AEHT Team

  • Rotterdam , 14 november 2023, 16:50
  • Geschreven door Redactie

Wat een prachtige prestatie voor het 'Zadkine AEHT Team'! Onze getalenteerde studenten hebben de internationale AEHT wedstrijden, afgesloten met een indrukwekkende oogst van een gouden, een zilveren en een bronzen medaille.

Sarah den Ouden, één van de talenten van de 010 Bar Academy, veroverde goud in het onderdeel ‘Barista’. Romy Hoek student International Hotel Management blonk uit in ‘Restaurant Service’ en sleepte een welverdiende zilveren medaille binnen. Tabita Hollaar bekroonde het succes met een bronzen medaille in het onderdeel ‘Hospitality Management’.

Hotel en toerisme

AEHT staat voor 'Association Européenne des Écoles d'Hotellerie et de Tourisme'. Deze Europese organisatie voor Hotel- en Toerismescholen biedt elk jaar in een ander Europees land vakwedstrijden voor studenten aan op het gebied van horeca en toerisme. Tijdens de AEHT wedstrijden worden studenten gekoppeld aan studenten uit diverse Europese landen. Een internationale vakjury beoordeelt hen op hun individuele vaardigheden en hun vermogen om effectief samen te werken.

Trots

Henny Helsemans, docent Horeca College en begeleider: “Het was weer geweldig om mee te mogen maken en te zien hoe de deelnemers een hecht team werden en vol trots een “Zadkine team” vormden. Mooi om weer te zien hoe alle oefensessies en inzet van deze mensen weer tot een prachtig eindresultaat kwamen. De deelnemers die niet met een medaille naar huis gingen zijn voor ons ook goud. Alleen al door hun inzet, uitstraling en positieve deelname aan oefensessies en hun vakmanschap.
Daarnaast wil ik alle collega’s die de tijd gehad hebben om deze deelnemers te trainen en begeleiden, ontzettend bedanken.”

Zadkine is ontzettend trots op onze studenten en hun begeleiders en we feliciteren het hele team met hun geweldige prestaties!

150+
Opleidingen op vier niveaus
15+
Goed bereikbare locaties
Goede
begeleiding
Grote
kans op een baan